Senkitől, mert tudják, hogy utálom a nőnapot. Egyszer boltbam osztogattak, azt is visszaadtam.
2024. márc. 7. 23:17
12/30 anonim válasza:
Senkitől, mert tudják, hogy nem szeretem a virágot
2024. márc. 8. 01:20
13/30 anonim válasza:
Ha éppen a nap környékén találkozunk, akkor apukámtól 🌸
Mástól nem szoktam, nem is igénylem különösebben.
2024. márc. 8. 06:51
14/30 anonim válasza:
Férfi kollégáktól, család férfi tagjaitól. Én szeretem, szerintem kedves szokás. Aki meg csak azt látja benne, hogy azért kapsz virágot, mert p!nád van, azoknál elég nagy probléma lehet fejben.
2024. márc. 8. 11:22
15/30 anonim válasza:
Igazából nincs rá semmi igényem.
Ezt olyan kötelező jelleggel veszik csak a legtöbb helyen. Munkahely is ilyen.
Van egy kedves rokonom aki szokott venni egy finom bonbont meg 2 sorsjegyet ennek jobban örülök :)
2024. márc. 8. 12:19
16/30 anonim válasza:
Nem nagyon kapok virágot, mert nem szeretem a vágottat, a cserepes meg kidöglik szegény nálunk. Munkahelyen szoktak osztogatni csokit, azt párom is ad, ha épp eszébe jut (ált utólag:D).
2024. márc. 8. 12:21
17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Engem mint pasit, kicsit elszomorít, hogy nem szeretik sokan a virágot.
Igazából mi pasik nem várunk el semmit cserébe, ez inkább egy apró gesztus, figyelmesség részünkről.
Én pl anyukámnak vettem orchideát, mert az a kedvence, és nagy örömmel töltött el hogy mennyire örült neki. :)
2024. márc. 8. 12:27
18/30 Metionin válasza:
#14. Olvasd el még egyszer. Ebben a formában, ami konkrétan tényleg az, hogy kvázi kötelező jelleggel adnak valamit, mert nő vagy, ezt nem szeretem. Vannak más formái a nőnapnak, amit viszont díjazok de itt nem szokás pl. éltem olyan helyen, ahol ilyenkor egész héten előadások vannak, figyelemfelhívásra és felvilágosításra használják ezt a napot, nem pedig nyolcadikán kapsz egy virágot és aztán ugyanúgy folytatódik minden.
2024. márc. 8. 12:41
19/30 anonim válasza:
#18. Kötelező jelleggel? Szerintem egy férfi fejéhez sem fognak fegyvert, hogy márpedig virágot KELL adni. Az ő döntése, részemről sem elvárás, viszont jól esik. Nekem a gesztus, a férfinek pedig az, hogy örömet okozott. Te akkor a szülinapokat, karácsonyt, húsvétot sem ünnepled, mert kötelező?
2024. márc. 8. 12:48
20/30 anonim válasza:
Bírom ezt a képmutatást a nők részéről, hogy most azt állítják, hogy nem kell nekik kedveskedni, még ha ez egy nőnap is. Pedig van még valentin nap is, szülinap, karácsony... Sőt jobbat mondok: Alkalom se kell, hogy kedveskedjen neki a férfi. De inkább nem akarják, holott meg sokan azt írják/mondják, hogy a férfiak nem adnak semmit, nem romantikusak, nem figyelmesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!