Miért ilyen kicsinyes sunyi kárörvendő irigy rosszindulatú az átlag magyar? 7 éve költöztem ide és egyre rosszabb
Figyelt kérdés
#magyar #Megkeseredettek
márc. 7. 20:24
31/32 anonim válasza:
Fura, én évek óta Ausztriában élek, de itt is ilyenek az emberek. :D amiket leírsz, azok tipikus emberi tulajdonságok, nem csak 1 országra jellemzőek.
Magyarországon a kisebb falvakban van összetartás, ott mindenki ismer mindenkit, összetartanak az emberek. Ausztria ugyanez. Aztán bemész a "nagyvárosba" (Bécs vagy Budapest) és ugyanazt a jelenséget tapasztalod: dudál, fellök, rádlép, kunyerál, utálkozik stb. :D
Nekem alapvetően nincs ezzel bajom, pedig az osztrákok is tudnak nagy gyökerek lenni. Viszont én szeretek itt élni és jól is keresek, szóval nem panaszkodom. Ha nem tetszik, akkor viszont bátran tovább lehet állni más országba.
32/32 anonim válasza:
Menj el a bantu négerekhez, ők szeretik és tisztelik egymást. (Halálkomolyan mondom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!