Miért ilyen irigy, rosszindulatú és kárörvendőek a magyarok?
melyik milyen
okok is sokfélék lehetnek
van igazság a politikában, mert az formálja az emberek mentalitását. szerintem a magyarok mindig is egy ideológaia törésponton éltek, nem csoda hogy mindenki ellensége lettek és mindenkiben ellenséget láttak. ha valaki élt abban a korban, ahol a szomszédod köpött egyet, és elvittek a fekete autóval, akkor nem kell magyarázkodni.
a lecsúszott emberek kisbetűvel magyarok, mert nemzeti öntudatok igen csekély, vagy ha van is, nincs kulturális alapja, tartásuk megtört. őket oktatni kellene, de a gazdasági válság közepén a felső rétegnek nem érdeke hogy összemosódjon az alsóval.
aztán vannak a nagybetűs Magyarok, akikben van tartás, jóakarat, és kulturális folytonosság. ha például a Magyar mentalitás alapja a jó szomszédság, miért "dögöljön meg a szomszéd tehene is"?
szóval érdekes kérdés, én azt vettem észre, hogy akikben van kulturális érdeklődés, általában az értelmesebb Magyarok közé tartozik, a másik kategóriába meg a "holnaptól hungarista vagyok" vagy "világpolgár vagyok" jellegűek tartoznak. gyakorlatilag mindkettőben sok az identitászavaros, csak más irányba húznak, más okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!