Miért ilyen kicsinyes sunyi kárörvendő irigy rosszindulatú az átlag magyar? 7 éve költöztem ide és egyre rosszabb
Magyarország legalább 50-100 évvel le van maradva nyugathoz képest. Itt éhbéres rabszolgatartás folyik. Hatalmas a korrupció, a csalás..stb..
Születésem óta egy városban élek. 33 éves vagyok. Most ott tartunk, hogy a városom (vagy a megye) megelőzte bűnözésben, drogban Borsod megyét. Az egész város egy szeméttelep, és bűntanya.
Tudod, mindig fejétől bűzlik a hal.
#10 én pontosan ezért érzem azt, hogy nagyon nincs mire panaszkodnom. Ezerszer rosszabb helyek vannak a világban, baromi szerencsések vagyunk, hogy egy kultúrált környezetben élhetünk. Nyilván vannak az országban nélkülözők, sajnos mint mindenhol.
Azt látom, hogy ez a világon mindenhol megmutatkozik, hogy az ember örök elégedetlen. Mindig a több, a jobb, a más kell, mert ha másnak lehet mondjuk 10 szobás palotája személyzettel, akkor nekem miért csak egy másfél szobás lakásom van?
Ezért személy szerint igyekszem nem mindenben a legrosszabbat látni és igyekszem magam hasonló gondolkodású emberekkel körbevenni. Nem, a Facebookon sem olvasgatok már csaholó kommenteket, szekunder szégyenérzetet okoz.
1 és 5 válaszoló voltam.
Ha ukrajna 30 évvel levan maradva tőlünk, miért vennék fel az EU-ba?
Semmi értelme.
""12 a világon mindenhol ez megy egyébként."
Mi? Az, hogy a városi ember belefulladt a szemétbe? Vagy, hogy ahol régen ki mert valaki menni sötétben az utcára, ma már nem, mert fél, hogy melyik drogossal találja magát szembe?
Te voltál mindenhol a világban, hogy ezt így ki mered jelenteni?
Tévedsz!
Inkább nem nevezném nevén, ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!