Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen kicsinyes sunyi...

Miért ilyen kicsinyes sunyi kárörvendő irigy rosszindulatú az átlag magyar? 7 éve költöztem ide és egyre rosszabb

Figyelt kérdés

#magyar #Megkeseredettek
márc. 7. 20:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
A munkahelyen látom hogy a munkatárs örül ha a másikkal rossz történik. Senki nem akar gyűjteni pénzt a szulinapra vagy ha meghalt az anyukaja koszorút venni. Hiányzik a szolidaritás a többség magyarból
márc. 7. 20:48
 12/32 anonim ***** válasza:
56%

Magyarország legalább 50-100 évvel le van maradva nyugathoz képest. Itt éhbéres rabszolgatartás folyik. Hatalmas a korrupció, a csalás..stb..

Születésem óta egy városban élek. 33 éves vagyok. Most ott tartunk, hogy a városom (vagy a megye) megelőzte bűnözésben, drogban Borsod megyét. Az egész város egy szeméttelep, és bűntanya.

Tudod, mindig fejétől bűzlik a hal.

márc. 7. 20:51
 13/32 anonim ***** válasza:
76%

#10 én pontosan ezért érzem azt, hogy nagyon nincs mire panaszkodnom. Ezerszer rosszabb helyek vannak a világban, baromi szerencsések vagyunk, hogy egy kultúrált környezetben élhetünk. Nyilván vannak az országban nélkülözők, sajnos mint mindenhol.

Azt látom, hogy ez a világon mindenhol megmutatkozik, hogy az ember örök elégedetlen. Mindig a több, a jobb, a más kell, mert ha másnak lehet mondjuk 10 szobás palotája személyzettel, akkor nekem miért csak egy másfél szobás lakásom van?

Ezért személy szerint igyekszem nem mindenben a legrosszabbat látni és igyekszem magam hasonló gondolkodású emberekkel körbevenni. Nem, a Facebookon sem olvasgatok már csaholó kommenteket, szekunder szégyenérzetet okoz.

1 és 5 válaszoló voltam.

márc. 7. 20:52
 14/32 anonim ***** válasza:
29%
#12 a világon mindenhol ez megy egyébként. Vagy beletörődsz, hogy te csak a középosztály vagy (mert az vagy, ha éhbérért dolgoznál, az napi pár centet jelentene, akkor nem lógnál itt, nem tudnád fizetni a netet, stb), vagy dolgozol az előrelépésért.
márc. 7. 20:54
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
#12 melyik városban laksz?
márc. 7. 20:57
 16/32 anonim ***** válasza:
65%

Ha ukrajna 30 évvel levan maradva tőlünk, miért vennék fel az EU-ba?

Semmi értelme.

márc. 7. 20:57
 17/32 anonim ***** válasza:
83%

""12 a világon mindenhol ez megy egyébként."

Mi? Az, hogy a városi ember belefulladt a szemétbe? Vagy, hogy ahol régen ki mert valaki menni sötétben az utcára, ma már nem, mert fél, hogy melyik drogossal találja magát szembe?

Te voltál mindenhol a világban, hogy ezt így ki mered jelenteni?

Tévedsz!

márc. 7. 20:59
 18/32 anonim ***** válasza:
37%

Inkább nem nevezném nevén, ne haragudj.

márc. 7. 21:00
 19/32 anonim ***** válasza:
62%
A saját tehetetlenségüket vetítik ki másra.
márc. 7. 21:01
 20/32 anonim ***** válasza:
72%
Hát, ha Ukrajnában jobb volt...tudod.
márc. 7. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!