Milyenek a sváb nők,milyen tulajdonságokkal rendelkeznek?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy 34 éves nővel,aki teljesen sváb származású mondta is. Mire számítsak,mert még ilyennel nem volt dolgom.Bennem nincs ilyen származás.Elsőre visszafogottnak,csendesnek,komolynak tűnik.márc. 7. 18:05
11/17 anonim válasza:
A spórolás és a zsugoriság ugyanaz, csak más szemszögből nézve. Senkinek sem fér össze az önképével, hogy ő zsugori, ezért a zsugoriságát spórolásként éli meg, ahogy a vele szimpatizálók is, De kívülről, objektíven nézve, az bizony zsugoriság. És én ezt onnan tudom, hogy egy virtigli sváb faluban nőttem fel, és volt alkalmam megismerni ezeket a derék, spórolós embereket.
12/17 anonim válasza:
"Milyenek a svábok? (798118. kérdés)" https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok..
13/17 anonim válasza:
Munkahelyen nem huzzak le a vecet pisilesnel.
14/17 anonim válasza:
13# Keversz minket másik népcsoporttal.
15/17 anonim válasza:
smink az előrébb való mint a tusolás , de hát csodák nincsenek a sváb is nímet
16/17 anonim válasza:
Jól néznek ki. Nekem tetszenek.
Okosak is.
Meg ügyesek.
17/17 anonim válasza:
Annyira nem ügyesek.
Csak szépek.
De sajnos nincsenek sokan az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!