Milyenek a sváb nők,milyen tulajdonságokkal rendelkeznek?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy 34 éves nővel,aki teljesen sváb származású mondta is. Mire számítsak,mert még ilyennel nem volt dolgom.Bennem nincs ilyen származás.Elsőre visszafogottnak,csendesnek,komolynak tűnik.márc. 7. 18:05
2/17 anonim válasza:
Akiket én ismerek ők megbizható, szintén komolynak látszó emberek, szorgosak és kultúráltak.
3/17 anonim válasza:
Kettő sváb nőt ismerek. Anya és lánya. Mindkettő elég putri személyiség.
4/17 anonim válasza:
Teljesen normálisak, olyanok mint bárki más fehér ember kivétel annyi, hogy látszik rajtuk, hogy ezek igencsak germánok
5/17 anonim válasza:
Sváb vagyok.
A sváb nők átlagban jóval igényesebbek kulturáltabbak, mint a magyarok.
6/17 anonim válasza:
Feleségem sváb volt,még az ellenségemnek se kívánom esküvőig minden rendben volt utána megváltozott, tehát van náluk egy bekattanás és egy másik személyiség lesz belőlük.
7/17 anonim válasza:
Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy lehet általánosítani ez alapján? Szerinted milyenek a győri férfiak? Miben mások, mint a szegediek?
9/17 anonim válasza:
Sváb nő vagyok. A spórolás jellemző ránk.
10/17 anonim válasza:
Kettes vagyok. Ja igen, nem zsugoriak de szeretnek és tudnak spórolni, ellenben inkább minőségit vesznek ha már venni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!