Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan embert ismersz, akinek...

Olyan embert ismersz, akinek semmiféle humorérzéke nincs? Ha igen, miben nyilvánul ez meg nála?

Figyelt kérdés
Pl mesélsz egy jó viccet vagy egy poénos sztorit és mindenki nevet rajta ő meg nem érti?
2024. márc. 7. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek. Semmi nem vicces neki. Csak amikor, olyan videót nézz, ahol az emberek megütik magukat. (elméletileg ez vicces videó)

Na, én mindenen röhögök, de azokon a videókon inkább elborzadok.

Illetve, azon mosolyog, ha csufolják.. Már kérdeztem tőle, hogy ezen miért mosolyog? Az volt a válasz, hogy azért mert vicces neki, ahogy próbálkoznak csúfolni pont azok akiket csúfolni kellene. (haverok, tesók)

Érdekes.. Nem lehet megszokni :D

2024. márc. 7. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szerencsés vagyok, mert nekem minden humor vicces. Szeretem az angol humort, az abszurd humort, a fekete humort, az alpári tahó humort, mindent! Olyan embert még nem láttam, aki legalább az egyiket ne tartotta volna humorosnak.
2024. márc. 7. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet, számomra tök vicces szegény, ahogy csak faarccal bámul naphosszat.

Ő pedig engem totálisan gyerekesnek néz, egy idióta baromnak. Nem vagyunk egyformák, na.

2024. márc. 7. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ismerek ilyet. Amig másokkal könnyesre tudjuk magunkkat röhögni nála max egy halvány félmosoly jelenik meg hozzászolni hozzátenni nem tud semmihez.

De ő is majdnem ahogy az 1.írta, mások baján viszont tud nevetni, de ő nem pl.tiktokon, hanem a való életben, ha pl egy exe megszívta más pasi mellett, vagy pl kirúgtak valakit, vagy más ronda embereken ahogy kinéznek, vagy ha bárkinek is baja van, valahogy ezek éltetik csak az egóját.

2024. márc. 7. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
*Amúgy ilyenek mellett lélekölö huzamosan lenni. Egy idő múlva elveszíti az élet a "sóját", vmi igazi sivár vagy depresszióba hajló atmoszférájuk tud lenni ami ragad veluk egyutt.
2024. márc. 7. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akad egy ilyen. Precíz, megbízható, pontos (talán túlságosan is), viszont a humorérzéke 0. Illetve a hagyományos humort valamennyire kedveli, de az abszurd műfajt (pl. a Monty Pythont) nem érti és folyton azt mondja, hogy ekkora baromságot még sosem látott. :)
2024. márc. 7. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!