Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elégedett vagy magaddal?(...

Elégedett vagy magaddal?( Külső, belső)

Figyelt kérdés
Ha nem, mit változtatnál meg?

2024. márc. 6. 21:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
10 kilót szívesen leadnék. Bellül nincs magammal bajom, vagyok amilyen vagyok.
2024. márc. 7. 08:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A külsőmmel nem teljesen, és olyan dolgok miatt is, amit egy plasztikai sebész se igazán tudna megoldani. Gondolok itt a problémás bőrtípusomra, ami évekig rettenet mód zavart, szégyelltem, de a napokban összefutottam, egy nem várt helyen, egy rokonlélekkel, és már kicsit jobban állok a dologhoz. Neki pedig innen is köszönöm. Csak így sem az igazi.

Van egy pici hullám az orromban, ami oldalról csúnya, pedig szemből majdhogynem szépnek mondanám, illetve az arcformám sem sikerült megszeretnem túlzottan. A többi, szerintem, rendben van.

A belsőmet tekintve... vannak dolgok, amikkel elégedett vagyok, de akad olyan is bőven, amivel nagyon nem vagyok kibékülve (pl. apám temperamentumát, makacsságát sikerült örökölnöm). Ezeken dolgozni kezdtem, de úgy érzem, sok munkám lesz még benne.

2024. márc. 7. 11:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Teljesen elégedett vagyok magammal
2024. márc. 7. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!