Elégedett vagy magaddal? Ha igen miért és ha nem akkor miért?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 08:26
1/7 anonim válasza:
Részben igen részben nem. Fő problémám most a súlyom ami ellen küzdök rendesen.
2/7 anonim válasza:
Nem.
Lehetnék sokkal sokkal csúnyább, de sokkal gyönyörűbb is. Az a külső amit én kaptam, számomra nem elég jó.
Belsőleg elégedett vagyok magammal, ezen a dolgon kívül, hogy nem szeretem a testem.
3/7 anonim válasza:
Elégedett vagyok, méghozzá azért mert megteszem amit tudok, úgy ahogy szerintem a legjobb. És ha nem lennék elégedett sem lenne jobb csak még stresszelném is magam vele.
4/7 anonim válasza:
Elégedett vagyok, mert olyan körülményekkel amiket kaptam, más már 20-szor meghalt volna, én meg túléltem, és remélhetőleg még majd pár dolog sikerülni fog.
5/7 Furujika válasza:
Nem. Csinaltam meg egy kis bakit, amit bevalottam a paromnak, aki lehet, hogy kidob ezert.
Nem volt tul okos dolog ezzel szetcs*szni a kapcsolatomat. Most csak kenyelmesen szenvedek, nem lehet egyenlore tudni, mi lesz a vege, kidob, vagy sem. A ciki az, en kidobnam magam, ha az o helyeben lennek. Ajjaj.
7/7 anonim válasza:
Nem, mert hiszékeny, önkényes, flegma, öntörvényű vagyok.
És nem tudok emberek közt meglenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!