Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számotokra melyik az a tulajdo...

Számotokra melyik az a tulajdonság, viselkedés, hobbi, stb., amit ha megtudsz valakiről, egyből butábbnak tartod, mint az átlagot?

Figyelt kérdés
Számomra többek között az, ha valaki affektál.

2024. márc. 5. 23:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%

Pedig a csirkéknek, marháknak, stb haszon állatoknak ez a rendeltetésük, hogy feldolgozva megegyük őket.

Vegán csaj tuti nem kellene, nehogy már ne egyek húst.

2024. márc. 6. 19:59
 32/36 anonim ***** válasza:
31, azért van aki megfőzi, akkor is ha nem eszik belőle, mert nem szereti. :) Akit igazán szeretünk, Elfogadjuk bármilyen is. Akkor is, ha nem eszik meg valamit. Van aki zöldséget nem eszik, van aki halat nem szereti, van aki tejet nem iszik... Nem vagyunk egyformák.
2024. márc. 6. 20:21
 33/36 anonim ***** válasza:
62%
Milyen érdekes, hogy 4 kommenten keresztül érdekesebb arról diskurzust folytatni, hogy ki mit és miért zabál, de afelett mindenki elsiklott, hogy miért is ítélkeznek mások felett önreflexió helyett? ( A lepontozas persze kivétel ez alól)
2024. márc. 6. 21:12
 34/36 anonim ***** válasza:
87%

Kicsit OFF de szerintem például az olvasás önmagában túl van sztárolva, legalábbis ha a sima "ponyva" szintet nézzük.

Nyilván egyáltalán nem rossz, és nagyon hasznos a képzelőerő fejlesztésére. De ismerek intelligens embereket akik például soha nem olvasnak kikapcsolódás jelleggel, hanem inkább aktív pihenést választják.

Én magam régen szerettem olvasni, mára nem bírok annyit ülni a seggemen, eleve irodai melót végzek, örülök ha kiszabadulhatok, mozoghatok.

De találkoztam már éjszakai őrrel is aki rengeteget olvas. Egyik oldalról meglepett, másik oldalról azért olyan mély beszélgetéseket ettől függetlenül nem lehetett vele folytatni.

De a horgászás is érdekes dolog. Ismerek cégvezetőket, gazdagokat akik horgásznak, egyiket sem tartom kevesebbnek ettől. Hét közben emberekkel kell foglalkozzanak, hétvégén meg ikább elvonulnak.

2024. márc. 6. 22:41
 35/36 A kérdező kommentje:

31-es: Azt a húst Te is meg tudnád sütni/főzni magadnak. Nekem vannak vega és vegán ismerőseim, nem mindegyik akarja ráerőszakolni az emberre ezt az életmódot.Ja, és sehol sem tüntetnek.De amúgy ugyanúgy lehetne butábbnak nézni azt az embert, aki meg az "amibe nincs hús az nem is étel" mentalitást képviseli.

33. Igen, kicsit elharapódzott ez itt. Bár legalább ebbe is bepillantást nyertünk.:)

34. Abszolút.Hiába is hangzatos hobbi, ha valaki csak ilyen bestseller romantikus vagy enyhén erotikus könyveket olvas.

2024. márc. 7. 10:07
 36/36 anonim ***** válasza:
26%

Én tartom magam a véleményemhez, az emberi szervezetnek kell a hús.

Most komolyan, zöldséggel, sose laknék jól.

Gondolom a divat vegák még sonkát se esznek húsvétkor.

2024. márc. 7. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!