Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számotokra melyik az a tulajdo...

Számotokra melyik az a tulajdonság, viselkedés, hobbi, stb., amit ha megtudsz valakiről, egyből butábbnak tartod, mint az átlagot?

Figyelt kérdés
Számomra többek között az, ha valaki affektál.

2024. márc. 5. 23:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
a hangosan zenélő zajlidérceket
2024. márc. 6. 11:19
 22/36 anonim ***** válasza:
53%

Hát számomra az a taszító, ha valaki nem szeret olvasni, inkább megnézem filmben kategória.

A horgászat mint hobbi szintúgy értelmetlen számomra, ülni egy napig a botot fogva.

Ami még taszító, ha egy csaj elvárja, hogy folyton elérhető legyek a közösségi oldalakon, mert ha nem, behisztizik.

Ja és kinőttem a bulikból, szóval örülök ha pihenni tudok, nem gyerekek/tinik közt ugrálni.

35 F

2024. márc. 6. 12:58
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

- Az olvashatatlanul gyatra helyesírás

- Mások kibeszélése

- Sznobság, felszínesség (manikűr, folyton új cuccok hajszolása)

- Empátia hiánya

Illetve, ha valaki betegesen focibuzį, vagy ha rengeteg pénzt kidob szerencsejátékra.

Ha mindenhova kocsival megy, majdnem még a szemetet is azzal viszi ki. Jaaa és ha utálja az állatokat. Röviden ennyi. :D

A horgászat amúgy nem tudom miért zavaró egyeseknek. Legalább addig is a természetben van és fog halat (remélhetőleg) ami finom és egészséges.

2024. márc. 6. 13:53
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
El is felejtettem: vegetáriánusok…
2024. márc. 6. 13:54
 25/36 anonim ***** válasza:
75%
#20: Hát igen, kimaradt a listából az irreleváns válaszok adásába burkolt beszólogatás
2024. márc. 6. 14:22
 26/36 anonim ***** válasza:

33, teljesen egyetérték, csak nem szeretem a halat.

34, hát, az meg téged miért zavar, hogy ha valaki nem eszik állatot? Nem divatból van mindig.

2024. márc. 6. 14:54
 27/36 anonim ***** válasza:
10%

"vegetáriánusok"

Én is utálom őket, főleg az atléta vegánokat, pl. Nate Diazt, aki professzionális MMA-s volt. Miért nem lehet egy kis húst enni? -.-"

2024. márc. 6. 15:29
 28/36 A kérdező kommentje:
Mi a baj a vegetáriánusokkal? Vannak, akik az állatkínzást nem pártolják, ezért mondanak le róla. Nem ilyen fitnesz maszlagok miatt. Szerintem amíg nem beszél rá másokat és nem ez az egész személyisége, még okés lehet.
2024. márc. 6. 15:49
 29/36 anonim ***** válasza:
40%

28# Az a baj a vegetáriánusokkal, hogy még tüntetnek is. Ahelyett, hogy az állatkínzás ellen fognának össze, inkább a húsevés, húsfeldolgozás savazásával égetik magukat. Nem azt akarják elérni, hogy a haszonállatoknak nagyobb életterük legyen a szabadban és kíméletes haláluk, hanem tukmálják a f.szságot. Abba bele sem gondolnak, hogy rengeteg háziállat meghalna hús nélkül, de még nálunk embereknél is hamarabb előfordulna hiánybetegség.

Ja tényleg, még egy tulajdonság, ha már eltértem a tárgytól: idegesítenek azok akik gyakorin eltérnek a kérdés kontextusától. xD Na mondok még egyet: akik nézik a mai butító műsorokat az RTL-en vagy a többi csatornán, ráadásul követi a hülye celebeket…

2024. márc. 6. 18:58
 30/36 anonim ***** válasza:

27,29. Én sem szeretem a húst, és nem divatból. Egyszerűen nem szeretem. Főképp a baromfi és más szárnyast, halat, de semmi tengerit vagy gombát. Mert nem jó az izé, nekem. Ezzel mi a baj?

Az más kérdés, hogy az állatok tartás, leöles milyen, az se tetszik. Nem járok tüntetni, nem vagyok hangos e témában sem, nem követem a celebeket sem, és nem divat az egész, nálam.

Kevés húst eszem, ha muszáj, de ez leginkább sertés. Virsli, sonka, karaj. Rántva vagy pörköltnek, esetleg daráltan, mint fasírt, töltött káposzta. Nem szeretem a szalonnát és a zsírosat.

Nem akartam eltérni a témától, és az írás hibákért is bocsi, de erre muszáj volt reagálni meg a kérdésre már válaszoltam 26-ként.

2024. márc. 6. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!