A csók olyan megcsalás, amit ti megtudtok a párotoknak bocsátani?
Én mindig próbáltam kicsit árnyaltan nézni ezt a témát.
Úgy vagyok vele, hogy egy részeg csókot meg tudnék bocsájtani, mert egyszerűen előfordulhat olyan, hogy nincs rá ok, nincs miértje, csak úgy megtörténik. Viszont egy józan csók mellett már nem tudnék elmenni.
#12 Ezen az alapon a részeg szexet is megbocsájtod? Tudom hogy a kettő nem ugyanaz de ezen az alapon...nem volt rá ok,csak úgy megtörtént,nem jelentett semmit, részeg voltam
Szóval ilyen alapon aki nem bírja az italt ne igyon
Nem tudnám megbocsáltani.
Akkor se, ha részegen történik. Egyáltalán miért kell annyit inni, hogy ez előfordulhasson? Egy felnőtt ember azért legyen már annyira igényes, hogy megmarad a felfogó képessége.
#13 Nem. A szexhez el kell jutni, ami nem 2 másodperc. Egy csók megeshet random, a szex már nem, hiszen ahhoz kell némi előkészület.
#14 "Egyáltalán miért kell annyit inni, hogy ez előfordulhasson?" - Az a baj, hogy ez nagyon sok változón múlik. Én évek óta mindig ugyanazt a mennyiséget iszom meg, hogy elkerüljem a nagy berúgásokat, de a mostani szilveszterkor eléggé beütött, pedig ugyanazt a mennyiséget ittam most is.
15 kell a lópikulát lerántja a nő ott rólad a gatyádat egy másodperc alatt ha akarja
persze most jelenleg 6 fok volt reggel így nem lenne a legkellemesebb élmény de nekem nem is egy szexuális aktusom volt ami kábé egy pillanattól kezdve 15 perc alatt már létre is jött
Ha a nő is akarja akkor rajta van a témán ha meg nem akarja vagy csak ügyeskedik akkor az is egyből látható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!