A csók olyan megcsalás, amit ti megtudtok a párotoknak bocsátani?
Figyelt kérdés
2024. márc. 3. 22:43
2/26 anonim válasza:
Nekem a csók megcsalásnak számít. Nem bocsátanám meg.
Nem vagyok egy betegesen féltékeny ember, bízunk is egymásban, de azért ne csókolózzon már másokkal.
N
3/26 anonim válasza:
nincs párom :/ még a csókig sem jutottam el soha
5/26 anonim válasza:
#3-as legalább nem csalnak meg
Nálam se fér bele bár először azt akartam írni hogy biztos van kivételes helyzet, mondjuk egy bulin több az ital stb. De nem nincs ilyen opció
6/26 anonim válasza:
Én nem vagyok féltékeny típus, tőlem meg is b...hatják a feleségemet, ha továbbra is jó asszony marad, mos, főz, takarít. Én sem vagyok egy szent ember legalább 4 nővel tartok intim kapcsolatot a munkahelyemről ill. korábbi ismerőseimről valamint internetes webkam oldalakon hódítom el mások szívét. Szerintem az sokkal fontosabb hogy a szeretet és az összhang legyen meg egy komoly kapcsolatban és transzparensek legyünk egymáshoz, ez a csak egymással csókolózhatunk / szexelhetünk csak egy kommunista rögeszme vagy egyszerűen olyan lúzerek féltékenykednek ahol a féltékeny ember nem kellene a kutyának sem ezért ragaszkodik annyira ahoz az 1 illetőhöz.
7/26 anonim válasza:
A csók is megcsalás.. A bunkó pasi, aki belenyal egy másik csajszi szájába, úgy leütném, hogy az utcakővel csókolózna... 32/Nő
8/26 anonim válasza:
Megcsalás bár elnézhető kategória mert a szextől még messze van
9/26 anonim válasza:
7# Bocsánat, kicsit túlzásba estem. Röviden: megcsalás, szerintem..
10/26 anonim válasza:
#8 jogos viszont minden út is egy kis lépéssel indul de abban igazad van hogy a megbocsájthatóbb kategóriába tartozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!