Mit tennél ha azt mondanák, hogy 100 évig visszaállítanak 20 éves korod szerinti egészségügyi állapotodba utana pedig folytatódik ahol most, de ennek az az ára amit a legtöbb amit hajlandó vagy érte meg adni? Mi lenne ez az ár?
Figyelt kérdés
márc. 2. 04:18
1/7 anonim válasza:
Van egy ezresem hó végéig, de vissza kell adni.
3/7 anonim válasza:
2 szál cigi maradt a dobozban, az egyiket fel tudom ajánlani. Piruki.
4/7 anonim válasza:
22 vagyok, úgyhogy mínusz 2 évért nem adnék semmit. :D
Esetleg ha a 15 éves eü állapotomat kaphatnám vissza, mivel akkor még nem volt semmi baja a bokámnak, most meg egész nap fáj. (19 évesen eltörött és meg kellett műteni.) Illetve a bal kezemmel sem kínlódnék, mert tavaly sikerült egy ideget úgy megvágni, hogy a mutatóujjam azóta is zsibbad. :(
Úgyhogy a fél karomat odaadnám azért az állapotért, haha. xD
5/7 anonim válasza:
Most se fényes, de már akkor se volt sokkal jobb. Hosszan élni meg nem is akarok.
Mondjuk azt nem bánnám, ha nem korán lennék rákos...
6/7 anonim válasza:
150 millió Forintot ajánlanék, nettó jelenértéken. De azért az jobb volna, ha én választhatnám meg a visszaállítási pont pillanatát, és akkor gyurnom se kéne mindig úgy néznék ki 😁
7/7 anonim válasza:
37 leszek lassan, semmit nem változott az egészségügyi állapotom, de eszem ágában sincs 100 évig sem élni! Korán szeretnék meghalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!