Az normális dolog, ha bóknak veszem, hogy meg tudok nevettetni másokat? 🙂
Normális, és imádom egyébként az ilyen embereket, kérlek, tartsd meg ezt a jó szokásod, teljesen jogosan vagy büszke rá.
Emberekkel dolgozom, és ha betéved egy ügyfél, akinek volt egy jó poénja, az rendesen feldobja a napom.
Teljesen normális dolog, és abszolút meg tudom érteni, hogy jól esik neked, bókként fogod fel, mert az is. Szerintem se változtass ezen, mert nagyon sokat tud adni egy-egy embernek egy kis nevetés.
Én meg a szálloda iparban dolgozom, minden túlzás nélkül, ég és föld, amikor egy humorosabb, közvetlenebb vendéggel van dolgom.
Valaki írta itt, hogy ez dicsekvés. Nem az.. A kulcsszavakat viccből, poénból tettem csak oda.
Én nem bánom azokat a pillanatokat, amikor megnevettettem embereket (nem rajtam, velem), vagy amikor kedves voltam valakivel.
Ha csak ennyi pozitív tulajdonságom van, én már annak is örülök. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!