Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális dolog, ha bóknak...

Az normális dolog, ha bóknak veszem, hogy meg tudok nevettetni másokat? 🙂

Figyelt kérdés
Nyilván itt nem arról van szó, ha rajtam nevetnek, mintha valami csicska lennék.. Hanem ha velem együtt. Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára, ha velem és nem rajtam nevetnek, nekem ez valahogy egy pozitív visszacsatolás számomra. :)

2024. febr. 29. 23:00
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
😶😶 Hűha... Mr 3 pipa nagyon rámszállt valamiért.. Ez színtiszta önirónia volt, semmi bántás nem volt az írásomban. Magamat parodizáltam ki félig. Nem hittem volna, hogy ez ilyen indulatokat fog kiváltani. Na mindegy.. Jó éjszakát, kellemes tavaszt mindenkinek, én léptem innen... Viszlát. Ne írjatok nekem.. 🛏️🛏️😴
2024. márc. 1. 00:51
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Normális, és imádom egyébként az ilyen embereket, kérlek, tartsd meg ezt a jó szokásod, teljesen jogosan vagy büszke rá.

Emberekkel dolgozom, és ha betéved egy ügyfél, akinek volt egy jó poénja, az rendesen feldobja a napom.

2024. márc. 1. 01:00
 23/29 anonim ***** válasza:

Teljesen normális dolog, és abszolút meg tudom érteni, hogy jól esik neked, bókként fogod fel, mert az is. Szerintem se változtass ezen, mert nagyon sokat tud adni egy-egy embernek egy kis nevetés.

Én meg a szálloda iparban dolgozom, minden túlzás nélkül, ég és föld, amikor egy humorosabb, közvetlenebb vendéggel van dolgom.

2024. márc. 1. 12:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk a kulcsszavak amiket megadtál kicsit árulkodóak de sebaj :D
2024. márc. 1. 13:17
 25/29 A kérdező kommentje:
Szeretem az embereket szórakoztatni a környezetemben és örülök, hogyha jól érzik magukat, nevetnek. És szeretek kedves lenni másokkal. Nem egoizmusból. Én ilyen vagyok, belülről jön. 🙂 A nevetés gyógyító erejű, a kedvesség pedig ingyen van. 🤗
2024. márc. 1. 15:55
 26/29 anonim ***** válasza:
Az egyik testvérem ugyanilyen, és emlékszek, mikor az osztályfőnöke, akiről 17 évesen azt gondoltam, hogy szerintem ez max. életében kétszer szexelhetett, akkor is csukott szemmel sötétben takaró alatt orgazmus nélkül gyerekgyártás céljából misszionáriusban, elkezdte nekem magyarázni (egy iskolába jártunk azzal a tesómmal és volt szerencsétlenségem nekem is a keze alatt lenni hittanórán), hogy márpedig az öcsémmel mentális problémák vannak, mert hogy biztosan van valami mélyen lévő ok, ami miatt ő felvette az osztály bohóca szerepet. Ja, volt mélyen lévő ok, konkrétan ilyen a személyisége, és szerencsére boldog bohóc, és nem szomorú. Kérdeztem, hogy mégis miből gondolja ezt, és kiderült, hogy felírta magának, hogy öcsém milyen poénokat tolt, és általában saját magán élcelődött, ő ebből arra következtetett, hogy mentálisan sérült, nekem meg az agyam olvadt le, hogy b+ itt van egy ember 45 év élettapasztalattal, 20 év tanári tapasztalattal, két gyerek édesanyjaként, és nem tudja felfogni az ostoba fejével, hogy mi az, hogy önirónia. Teljesen rendben volt egyébként az öcsém önbecsülése és mentális egészsége, csak nem volt egy karótnyelt merev fasz.
2024. márc. 1. 22:52
 27/29 A kérdező kommentje:

Valaki írta itt, hogy ez dicsekvés. Nem az.. A kulcsszavakat viccből, poénból tettem csak oda.

Én nem bánom azokat a pillanatokat, amikor megnevettettem embereket (nem rajtam, velem), vagy amikor kedves voltam valakivel.

Ha csak ennyi pozitív tulajdonságom van, én már annak is örülök. 🙂

2024. márc. 2. 18:43
 28/29 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak ironizálni próbáltam kicsit, nem vagyok egoista. Sajnálom, aki a szívére vette. Nem bántok senkit. 🤗
2024. márc. 9. 11:54
 29/29 anonim ***** válasza:
Ok
2024. márc. 9. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!