Mit gondoltok azokról az emberekről, akik magukban dúdolnak?
Figyelt kérdés
Utcán, boltban stb.2024. febr. 29. 11:33
3/10 anonim válasza:
rólam mindig rosszat gondolnak bármit csinálok sajnos.
4/10 anonim válasza:
Ha nem egy szenilis öreg akiknél a deviáns viselkedések jóformán megszokottak, hanem vmi èrtelmesnek kinéző egyén, akkor csak vmi feltűnesi viszketeségnűnek hinném.
6/10 anonim válasza:
Napok óta jár egy tudatalattijából felszínre került dallam a fejében.
-Ez nem egyenlő azzal, hogy magában beszél valaki!
7/10 anonim válasza:
Az, hogy valaki dúdol az nem érdekel, de az amikor valaki magában beszél mintha valakivel párbeszédet folytatna azon fenn akadnak a szemeim. Főleg az öregebb korosztályra vonatkozik, hogy elbeszélgetnek magukkal.
9/10 A kérdező kommentje:
#8 Hát igen, én is ezt éreztem ma reggel munkába menet, mikor elkezdtem dúdolni, persze gyorsan abba is hagytam és körbenéztem óvatosan, szerencsére nem hallotta senki.:D Szerintem túl sok volt a stressz és késésben is voltam és így vezettem le a feszkót.:/
2024. febr. 29. 20:08
10/10 anonim válasza:
Vagy ennyire jó kedve van, vagy pedig tényleg baj lehet a toronyban.
Apai nagyimnak volt ilyen hümmögős-dúdolós dolga, két hangot ismételgetett, szegény akkor már nem volt túl jó állapotban. Apa párszor, kedvesen, rá is szólt, mire a válasza az volt, hogy észre sem vette, mit csinál :(
Fiatalokat csak nagyon elvétve hallottam boltban, hasonló helyeken dúdolni, idősebbeket annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!