Ha egy kollegám programozni akarna velem, ez miatt szóltam neki hogy akkor nem ártana neki vmi barbershop?
Ő az egyetlen kollega aki relatíve fiatalabb pasi (nem ősz, nem dagadt, vagy nem tönkrement ember, nem 40-50 es férfi, hanem akivel lehetne menni valahova, a többi nő családanya)és szóval lehetne vele programozni is.
Csak gyakran zsíros hajú, kopasz folt van a feje tetején, a szakálla kb mint vmi csövesnek, ápolatlan rendezetlen, néha ételmaradékos.
Mivel jó lenne vele programozni jeleztem neki hogy mehetünk csak előbb majd összeszedem magam, le vagyok épp robbanva, bőrtáplálás, egy kis smink, hajam is vágatom majd, nemhogy ő is elmenne vmi barbershopba olyan jó lehetne csinálni a kinézetét, és nagyon jók vannak a neten is képek akiknek rendbe tették a haját szakállát milyen jol nézne ki vele ő is.
Aztán másnap kérdeztem na kért e időpontot, halad e tervezzem e a hétvégét vele. (Én elkezdtem az arcpakolásokat és keszülgetni)
Hát nem, sőt eszébe se jutott hogy időpontot kérjen neki ez így jó, és visszakérdez, a szakállás simogatva, hogy mert szerintem nem az, nem jó? (Minek kérdezi ezt tőlem? úgy tüntem korabban, mintha szerintem így jó lenne?)
Így csalódottan annyit mondtam hogy nem tűnik ápoltnak, kissé gondozatlan,(valójában gusztustalan ételmaradékos igénytelen undorító szokott lenni, de óvatosan fogalmaztam), es ha nem teszi rendbe meg se lehet vele jelenni, így én nem tudok menni akkor.
Erre azt mondta neki ez így jó.
Mondtam rendben.
Miért nincs annyi az igénytelen pasikban hogy rendbe szedjék magukat?
Hol találhatnék egy olyat akivel elmehetnék ide oda?
Sztem ez a pasi örül ha csak 1 nő is szóba áll vele.
Nyíltan el is mondta hogy tetszem neki, nyíltan hív randikra is, jókat beszélgetünk is. Nem értem minek áll ebbe bele a gyk? Mikor amugy engem ez nem is erdekel.
Csak jo lett volna hétvégén valami.
Nem kellesz neki!!!
Te is látod, csak nem hiszed el.
Igen???
Én vagyok a 3,10,12.
Mutasd meg neki a kérdésed!🤪
Most meg van sértődve csóri mert azt mondtam rá hogy ápolatlan gondozatlan.(pedig direkt vissza is fogtam magam hogy ne undorítozzam le, hanem legyek már képes kulturáltan udvariasan fogalmazni)
Amugy 2 sec alatt ki lehet engesztelni az ilyen pasikat, ha bevágnám hova megyunk hetvégén, már ugrálna is.
Csak így én utcán kizárt hogy mutatkozzak vele. Még az is sok, hogy a kollegák látnak, hogy szóba állok vele.
De te minek akarnál randizni valaki olyannal, akiről ennyire lenézően nyilatkozol? Mivan, kell a pénze?
Csak mert úgy csinálsz, mintha túl jó lennél neki. De akkor meg miért zavar, hogy mégsem érdekled annyira és nem tudsz már most, a semmiből parancsolgatni neki?
Tök egyértelmű, hogy fizetős lány vagy. Egy munkahely, gondolom tudod, hogy mennyit keres.
Gondolhatod, hogy néz ki a csaj???
Ha még az alja se megy el vele...
Szegény....😱
Nem randizni akarok hanem menni vele valahova mert amugy szerintem lehet vele "bomolni".
Én nem tartom magam rossznak amúgy. Csak nem találom a közegem. Kollegák is félúton a halál előtt a legtöbb. Aki nem, az meg jóformán vállalhatatlan.
17 itt nem ő az aki nem jön velem, hanem fordítva.
Én nem jelenek meg vele addig sehol, amig így néz ki.
A cégnél csak azért állok vele szóba mert a kollegák előtt nem érdekel mások mit gondolnak rólam kivel állok szóba, kikkel nem. De pl utcán vagy szórakozóhelyeken már meggondolom kikkel mutatkozom.
Mondom én, hogy a pénze kell. "Programozni" akarsz, mikor szerinted te bejössz neki, de neked ő nem kell. Meg jól esne, hogy meghívna ide-oda.
Hülyítenéd szegényt, meg elhitetnéd vele, hogy lehet esélye, ha ezt, meg azt csinálja. De közben meg szeretnéd, hogy menjen a hercegnő elbánás, hogy meghívna valahova, fizetné a piádat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!