Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tanul valaki hobbiszinte...

Miért tanul valaki hobbiszinten olyan dolgot a szabadidejében, amivel amúgy sem fog a jövőben foglalkozni? Egy business analyst pl minek tanul programozni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert érdekli. És nem baj az, ha minél többet tanul az ember, mert magának tanul. Simán lehet, hogy később valahol majd tudja hasznosítani.
2021. nov. 26. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért a programozás pont egy olyan készség, aminek rengeteg területen hasznát veheti az ember, de általánosságban fejleszti a logikát és a probléma megoldó képességet.

Pl. én is programozni tanulok szabadidőm egy részében, mert élvezem, hogy alkothatok és annak, amit csinálok, van szemmel látható eredménye. Mellesleg nagyon könnyű mostanság programozóként elhelyezkedni és mindenhol szinte csak a tudást, képességet nézik, a végzettség az nem kritérium.

2021. nov. 26. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A példádban pont olyat hoztál, ami hasznos lehet, pl. ha szoftverfejlesztésben lesz business analyst, esetleg lehet, hogy később pályát módosít. De lehet, hogy valakit hobbiszinten érdekel valami, ami eltér a főállásától.
2021. nov. 26. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
En pl programozo vagyok es epp zeneelmeletet tanulok, holott sosem leszek zenesz...akkor miert? Mert erdekel...
2021. nov. 26. 11:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég furcsa, ha csak olyan dolgokat tanul az ember, ami a munkájához szükséges. Tök jó, ha sok minden érdekli, plusz egy bizonyos kor felett még arra is jó, hogy frissen tartja az ember agyát a sok új ismeret.
2021. nov. 26. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert érdekel. Így van nekem is pszichológus végzettségem. Könyvet sem azért veszek csak a kezembe, hogy megváltsam vele a világot. Őszintén sajnálom azokat az embereket, akik csak pénzgyártás céljából tudnak érdeklődést mutatni bármi iránt.
2021. nov. 26. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Erdekli, elvezi vagy ha egyik sem, mondjuk edzes az agynak.
2021. nov. 26. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk mert IT szektorban sokszor a developert képzik fel BA-nak.
2021. nov. 26. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!