Tényleg van olyan életszakasz a felnőtt életben, amikor munka után szabadideje van az embernek és azt csinál, amit akar?
Igaz.
Mármint ha marad rá energiád. XD
Nekem most sincs pedig nincs gyerek:(
Igaz rossz a munkabeosztásom,de utána kaját kell csinálni, enni is és takarítva még nem volt. Max hétvégén örülök ha van időm szundítani pluszban.
Hogy csináljatok?
Van bizony!
Sőt, ha olyan munkád van, mint nekem, amit nem is érzel munkának, mert szívesen csinálod, mert akkor is csinálnád, ha nem fizetnének érte, akkor még a munkaidőt is szabadidőnek érzed.
Ha gazdálkodnia kell az idejével, akkor már siet, az már nem ideális szerintem...
Én olyasmire gondoltam, hogy olyan életszakasz, amikor a házimunkán kívül nincs dolga és otthon valóban pihenhet.
Egyébként még soha, senkit nem láttam, hogy leírta volna, mit ért időgazdálkodás alatt.
Én arra is odafigyelek, hogy előbb a vízforralót kapcsoljam be és utána készítsem elő a zacskós levest, közben még nyelvet is tanulok, mégsincs érdemi időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!