Mennyire tükrözi valakinek a személyiségét a testtartàsa?
"Úgy látom ide is bejöttek a fogyatékosok, akiknek a lepontozás az életük értelme."
Hát az ezotéria és az arrogancia külön-külön sem túl népszerű dolgok, együtt meg pláne nem. Szerencsére.
Semennyire.
Volt ismerősöm aki tipikus rossz tartású, egy szál vékony, naiv és butácska hatást keltő ember volt. Aztán aki jobban ismerte az mind megállapította, hogy amúgy egy elég rosszindulatú és számító egyén.
Nincs ezzel kapcsolatban olyan állítás, ami mindenkire igaz lenne. Tükrözheti, de nem minden esetben, elárulhat a testtartása dolgokat, de nem lehet azt készpénznek venni.
Amikor egyesületben sportoltam, volt ott egy csaj, akinek olyan egyenes és határozott kiállása, tartása volt, orrát is kicsit fent hordta, hogy az ember első ránézésre önbizalom-túltengésesnek gondolta volna. Pedig a valóságban az ellenkezője volt igaz; nagyon alacsony önbizalma volt, ami másban köszönt vissza, ezzel "csak" túlkompenzálta a dolgot.
Vagy itt vagyok én; nincs nagy önbizalmam, nem a legegyenesebb a tartásom, néha kicsit talán össze is húzom a vállaim (bár erről próbálok leszokni), és olyannak tűnhetek, akin, ha valaki átgázol (akár szó szerint is), még én kérnék elnézést. Pedig, ha a helyzet úgy hozza, ki tudok magamért állni, és meg tudom védeni magam, az igazam, ha indokolatlanul bánnak velem rosszul. Csak ez nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!