Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire tükrözi valakinek a...

Mennyire tükrözi valakinek a személyiségét a testtartàsa?

Figyelt kérdés
Pl.milyen üzenetet hordozhat ha valakinek kissé merev a testtartàsa,mintha meglenne kotve.Nagyon hosszu gondor haja van amit felfog es egy oldalon elore dobja,a fejet is picit megbillenti egy oldalra es ilyen stilusban megy.Nem mondhato mindenben felenknek vagy olyannak aki alarendeli magat,bar elsore olysn hatast kelt.Nem egy pozitiv ember ha jobban megismerik.Sok szemet huzasa van masokkal.
febr. 28. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Úgy látom ide is bejöttek a fogyatékosok, akiknek a lepontozás az életük értelme."

Hát az ezotéria és az arrogancia külön-külön sem túl népszerű dolgok, együtt meg pláne nem. Szerencsére.

febr. 28. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben tükrözi a valóságot.
febr. 28. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Volt ismerősöm aki tipikus rossz tartású, egy szál vékony, naiv és butácska hatást keltő ember volt. Aztán aki jobban ismerte az mind megállapította, hogy amúgy egy elég rosszindulatú és számító egyén.

febr. 28. 19:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel kapcsolatban olyan állítás, ami mindenkire igaz lenne. Tükrözheti, de nem minden esetben, elárulhat a testtartása dolgokat, de nem lehet azt készpénznek venni.

Amikor egyesületben sportoltam, volt ott egy csaj, akinek olyan egyenes és határozott kiállása, tartása volt, orrát is kicsit fent hordta, hogy az ember első ránézésre önbizalom-túltengésesnek gondolta volna. Pedig a valóságban az ellenkezője volt igaz; nagyon alacsony önbizalma volt, ami másban köszönt vissza, ezzel "csak" túlkompenzálta a dolgot.

Vagy itt vagyok én; nincs nagy önbizalmam, nem a legegyenesebb a tartásom, néha kicsit talán össze is húzom a vállaim (bár erről próbálok leszokni), és olyannak tűnhetek, akin, ha valaki átgázol (akár szó szerint is), még én kérnék elnézést. Pedig, ha a helyzet úgy hozza, ki tudok magamért állni, és meg tudom védeni magam, az igazam, ha indokolatlanul bánnak velem rosszul. Csak ez nem látszik.

márc. 10. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!