Gyermekkorom óta elkísértek ez a tulajdonságom, vajon velem született vagy kialakult?
Szerintem kialakult, de úgy sejtem még korai gyerekkorodban, a szüleid hatására. Megfelelési kényszer, szeretethiány, és szerintem ami a legfontosabb, hogy téged valószínű feltételekkel szerettek a szüleid. Esetleg az is lehet hogy szüleidnél volt vmi fajta probléma, amiért nem voltak képesek a stabil és állandó, megbízható szeretetre. Egyébként részben egy cipőben járunk. Én ezt jóideje tanulom már kezelni, elméleti és gyakorlati oldal felől is megközelítve a kérdést. Manapság már nagyon nem ilyen vagyok, de ennek az volt az ára hogy voltak időszakok amikor a túloldalra is átlendültem. Szóval bíztatásképp mondom, van kiút, és tanulható ez az egész.
* pontosítás, látom nagyszülőkről volt esetedben szó, szóval fejben cseréld ki amit a szülőkről írtam nagyszülőkre. Mindig az első számú gondviselők hatása az, ami ilyenkor számít, tehát akik mellett felnőttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!