Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért bántják, szekálják...

Miért bántják, szekálják folyton a furcsa, de jószándékú embereket?

Figyelt kérdés
Aki valami miatt furcsa, kilóg a sorból.. Mondjuk diszkalkuliás, Aspergeres, beszédhibás, introvertált, selypít, kancsal, törpenövésű, kissé teltebb, ilyesmikre gondolok, tehát amikről nem tehet az illető.. De alapvetően nem rosszindulatú, senkinek sem akar rosszat. Egyesek miért éreznek késztetést arra, hogy kigúnyolják, csúfolódnak vele? Miért okoz ez nekik örömet? Akkor inkább nézzék levegőnek, de mi értelme a piszkálásnak?

2024. febr. 26. 09:40
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Engem tényleg csak a bántalmazó emberek motivációja érdekelne. Továbbra sem értem, mi a jó dolog a másik szekálásában. Ennyire nincs élete valakinek, hogy kiszekírozza a másikat? Nem értem. Minek kell a rosszindulat? Szerintem nagyon beteg, eltorzult elmének kell lennie annak, aki ezen élvezkedik.
2024. márc. 17. 08:06
 42/50 anonim ***** válasza:
És neked annyira nincs életed, hogy majd' egy hónapja ezen pörögsz? Minek kell ezzel foglalkozni? Ha tudsz ellene tenni tegyél, ha nem akko fogadd el hogy ez van. Amúgy le lett már írva ezerszer, itt a kérdés alatt is hogy miért van ez de úgy néz ki nem vagy képes megérteni.
2024. márc. 17. 17:44
 43/50 A kérdező kommentje:
42# Értem, csak nem tudom elfogadni. Hogy egyeseknek a másik szekálása a hobbi. Kinek nem inge, ne vegye magára.. Az a baj, hogy akikhez szólna az írásom, pont azok nem fognak elgondolkodni ezen..
2024. márc. 17. 17:53
 44/50 anonim ***** válasza:

Kérdező, keress fel egy pszichológust, mert látom önerőből képtelen vagy az elfogadásra. Egyébként 1 hónap alatt hány pszichológiai könyvet olvastál?

Az elfogadással kapcsolatban is rengeteg könyvet írtak. Ajánlom őket a figyelmedbe!

2024. márc. 17. 17:57
 45/50 anonim ***** válasza:
#43 na ha érted akkor mire fel a kérdés? Nem is kell elfogadni, inkabb tenni ellene ha nem tetszik. És nem azzal teszel ellene hogy neten, full anonim vitatkozol.
2024. márc. 17. 18:21
 46/50 A kérdező kommentje:
Én tudom, hogy elég furcsa vagyok, ezért kerülnek az emberek. Bárcsak normális lennék.. Csak egy átlagos életet akartam, nem tudom miért olyan nagy elvárás ez..
2024. márc. 18. 20:36
 47/50 anonim ***** válasza:
Te bonyolítod és nehezíted meg a saját életedet. Többször leírtuk a kérdésre a választ, de te még mindig ezen rugózol. A hiba benned van. Talán értelmi fogyatékos vagy, hogy nem érted, amit leírunk?
2024. márc. 18. 20:47
 48/50 A kérdező kommentje:
47# Köszönöm a bunkó, kioktató stílust. Egyébként veled, ilyen primitív stílussal akkor se barátkoznék, ha te lennél az utolsó ember a földön. Szerencse, hogy nem ismerjük egymást. Inkább maradok egyedül, mint hogy ilyen emberrel legyek, mint te. Részemről lezártam a dolgot. Egyébként szerintem te sem vagy teljesen normális, hogy ismeretlenül fogyatékosozol másokat, erről ennyit..
2024. márc. 18. 20:53
 49/50 A kérdező kommentje:
47# De tudod mit? Igen, az vagyok. Remélem ettől nyugodtabban alszol. Lezártam a témát.
2024. márc. 18. 20:58
 50/50 anonim ***** válasza:

"Lezártam a témát."

Remélem egy hónap múlva is így gondolod, hisz most is te kezdtél el ide újra írogatni, úgy, hogy ezt a kérdést már korábban kiveséztük és mindenki megadta rá teljes mértékben a választ. 😉

2024. márc. 18. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!