Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért bántják, szekálják...

Miért bántják, szekálják folyton a furcsa, de jószándékú embereket?

Figyelt kérdés
Aki valami miatt furcsa, kilóg a sorból.. Mondjuk diszkalkuliás, Aspergeres, beszédhibás, introvertált, selypít, kancsal, törpenövésű, kissé teltebb, ilyesmikre gondolok, tehát amikről nem tehet az illető.. De alapvetően nem rosszindulatú, senkinek sem akar rosszat. Egyesek miért éreznek késztetést arra, hogy kigúnyolják, csúfolódnak vele? Miért okoz ez nekik örömet? Akkor inkább nézzék levegőnek, de mi értelme a piszkálásnak?

2024. febr. 26. 09:40
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
88%

Sokan irigységből bántanak másokat, ha látják, hogy annak az illetőnek jobb valamiért. Manapság sajnos a legtöbb embernek van elég baja, idegességében/szomorúságában mindenki hajlamosabb kötekedni. Vagy egyszerűen primitívek, begyepesedettek, ezért nem képesek elfogadni a bármi miatt más embereket, új dolgokat, stb. Nem kell törődni az ilyenekkel. Te indíts kedvesen mindenkinél, ahogy eddig tetted, de ha valaki sérteget, állj ki magadért. Ennyiből én sem tudok meg rólad sok mindent, de könnyen lehet, hogy egy olyan ember vagy, akivel ha rossz viszonyban vannak, sokat veszítenek.

Egyébként ne vedd támadásnak, de biztos nincs valami olyan tulajdonságod, öltözködési stílusod vagy valami, ami a legtöbb ember számára nem elfogadott, beleütközik az általuk megszokott normába? De az is lehet, hogy főleg azért bántanak, mert azt hiszik, hogy veled megtehetik. Mint írtam is, ezt nem szabad hagyni! Mindenkivel olyan legyél, amilyen ő veled

2024. febr. 26. 11:13
 32/50 A kérdező kommentje:
31# Nem rólam van szó, csak egy példát hoztam. Nagyjából mindent leírtam erről a témáról, amit akartam. Nem fogok veszekedni leállni senkivel se. Ennyi..
2024. febr. 26. 11:16
 33/50 anonim ***** válasza:
51%
Mert boldogtalanok igénytelenek megkeseredettek. Ezt vetítik rá a másikra s uralkodak rajta. Boldogtalanok s irigyek ezért. Ázok szednek általában bogyót aki ek nem kellene akiknek meg kellene persze nem szedik.
2024. febr. 26. 11:22
 34/50 anonim ***** válasza:
51%
mert agyhalottak
2024. febr. 26. 11:41
 35/50 anonim ***** válasza:
75%
Ajánlani tudom mindenkinek az internetes detoxot, de tényleg.. Itt interneten szereti mindenki fasza csávónak mutatni magát és keménykedni.. Élőben meg sehol semmi..
2024. febr. 26. 12:15
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek ez egy frusztráció-, stresszlevezető dolog, van, aki így adja vissza, amit másoktól kapott (afféle "igazságszoltáltatásként"), bár legtöbb esetben pont olyanokra önti, akik alig érdemelnék meg, vagy épp, semennyire.

Egonövelés is lehet, rossz az illető értékrendje, és ez teszi őt boldoggá. Sokaknak nincs fogalmuk a vitakultúráról, van, aki kimondottan rossz ember, és neki ez egy szórakozás, hobbi.

Meg van a kárörvendő, akinek valami félrement az életében, és végre kiélheti magát kötekedésben olyanon, aki hibázott, vagy valami a szemében nem ment jól és "legalább" bunkózhat egy sort a másikkal.

Én sem szeretem, amikor irreleváns helyekre tolják be a politikát, itt viszont kicsit mégis ideillőnek érezném; mindenhonnan ömlik ránk a fröcskölődő, gyűlölködést szító, rosszindulatú propaganda, és teljesen beépült mindenhová. Szóval nehéz kizárni, és egyre többen veszik fel ezt a stílust...

2024. febr. 26. 12:31
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha az ember frusztrált, agresszív és gyenge (magyarul 💩ember), akkor mindig a legkisebb ellenállás irányába halad hogy megalázzon valakit (hogy többnek érezhesse magát).
2024. febr. 26. 14:36
 38/50 anonim ***** válasza:
68%
Ha egy kancsal, aspergeres, beszédhibás, introvertált pofán bszna valakit, akkor kétszer is meggondolnák hogy kivel szívóznak, mert ott már van ellenállás.
2024. febr. 26. 14:39
 39/50 anonim ***** válasza:
4%
"A jók halnak meg először. A kölykök, az anyák, az apák. Az eltévedt golyók célba találnak. Hogy megvédd a bárányt, el kell kapnod a farkast, erre pedig csak egy farkas képes!" (Kiképzés)
2024. febr. 26. 14:54
 40/50 anonim ***** válasza:
4%
irigységből,rosszindulatból. látják,hogy jobban megy nekik és megpróbálják lehúzni.
2024. febr. 27. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!