Miért bántják, szekálják folyton a furcsa, de jószándékú embereket?
Sokan irigységből bántanak másokat, ha látják, hogy annak az illetőnek jobb valamiért. Manapság sajnos a legtöbb embernek van elég baja, idegességében/szomorúságában mindenki hajlamosabb kötekedni. Vagy egyszerűen primitívek, begyepesedettek, ezért nem képesek elfogadni a bármi miatt más embereket, új dolgokat, stb. Nem kell törődni az ilyenekkel. Te indíts kedvesen mindenkinél, ahogy eddig tetted, de ha valaki sérteget, állj ki magadért. Ennyiből én sem tudok meg rólad sok mindent, de könnyen lehet, hogy egy olyan ember vagy, akivel ha rossz viszonyban vannak, sokat veszítenek.
Egyébként ne vedd támadásnak, de biztos nincs valami olyan tulajdonságod, öltözködési stílusod vagy valami, ami a legtöbb ember számára nem elfogadott, beleütközik az általuk megszokott normába? De az is lehet, hogy főleg azért bántanak, mert azt hiszik, hogy veled megtehetik. Mint írtam is, ezt nem szabad hagyni! Mindenkivel olyan legyél, amilyen ő veled
Valakinek ez egy frusztráció-, stresszlevezető dolog, van, aki így adja vissza, amit másoktól kapott (afféle "igazságszoltáltatásként"), bár legtöbb esetben pont olyanokra önti, akik alig érdemelnék meg, vagy épp, semennyire.
Egonövelés is lehet, rossz az illető értékrendje, és ez teszi őt boldoggá. Sokaknak nincs fogalmuk a vitakultúráról, van, aki kimondottan rossz ember, és neki ez egy szórakozás, hobbi.
Meg van a kárörvendő, akinek valami félrement az életében, és végre kiélheti magát kötekedésben olyanon, aki hibázott, vagy valami a szemében nem ment jól és "legalább" bunkózhat egy sort a másikkal.
Én sem szeretem, amikor irreleváns helyekre tolják be a politikát, itt viszont kicsit mégis ideillőnek érezném; mindenhonnan ömlik ránk a fröcskölődő, gyűlölködést szító, rosszindulatú propaganda, és teljesen beépült mindenhová. Szóval nehéz kizárni, és egyre többen veszik fel ezt a stílust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!