Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szívesen lennétek ellenkező...

Szívesen lennétek ellenkező neműek, vagy nem? Férfinak, vagy nőnek jobb lenni?

Figyelt kérdés

#férfi #nő #ember #jellem #személyiség #hívjatok mostantól Lorettának
2024. febr. 25. 19:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, és szeretek nő lenni. Vannak ezzel járó idegesítő dolgok, pl. a mosdóhoz vezető sor (de ezt a többi nőnek köszönhetjük, akik nem tudom, mit csinálnak, amit nem lehet másfél perc alatt elintézni), a perverzektől kapott nem vágyott figyelem, zaklatás, az, hogy időnként azt hiszi valami bánat, hogy akkor én könnyű préda leszek, meg a feltételezés, hogy biztos az érzelmeim meg a hormonjaim irányítanak, és nem tudok gondolkodni.

Pár munkahelyre nem vesznek fel nőket, legalább is én mozdonyvezető szerettem volna lenni gyerekként, mai napig vonatb*zi vagyok, de hamar lebeszéltek róla, hogy nőként semmi esélyem. A 2010-es években lett először hölgy mozdonyvezető, szóval már van. De kevés.

Viszont férfinek lenni sem könnyebb, csak máshogy nehéz. Eléggé karakán a személyiségem, de így is sokszor jönnek oda férfi kollégák bocsánatot kérni, hogy egy problémás, balhés ügyfélhez nem jöttek oda. Mintha elvárás lenne feléjük, hogy ilyenkor nekik közbe kell lépni. Nem kell, és szar lehet így élni, hogy nem vagy elégé férfi, ha nem állsz bele valamibe, meg mintha úgy éreznék, hogy többletterhet kell vállaniuk, mert ha engem, vagy bármelyik kolléganőt nem mentesítik a hőbörgő idiótáktól, akkor nem viselkedtek férfiként.

2024. febr. 26. 16:03
 12/32 anonim ***** válasza:
17%

Nőként volt, hogy nem tudtam kigombolni a farmerdzsekimen a gombot, ami miatt nem tudtam letolni a kantárosnadrágomat, miközhen a sok kávé és víz már nagyon feszítette a hólyagomat. Végül nem bírtam tovább, nadrágban leültem a wc-re és bepisiltem.

Egy férfinek nincs ilyen gondja, a férfi sosem kerül ilyen helyzetbe, csak lehúzza a sliccét és pisil, nem akad el a ruhájával.

Mi nők gyakran kerülünk ilyen helyzetbe és felnőtt létemre bepisiltem, van akinek csak kicsi megy be, van aki megússza szárazon, de egy kín kihámozni magunkat a ruhánkból, amíg ti férfiak csak lehúzzátok a sliccet.

2024. febr. 26. 16:19
 13/32 A kérdező kommentje:
12# No és mi van akkor, ha a férfi véletlenül a pöcsére zárja a cipzárt?
2024. febr. 26. 16:26
 14/32 anonim ***** válasza:
4%
13, de legalább nem pisilt be.
2024. febr. 26. 16:46
 15/32 A kérdező kommentje:
14# Ja, csak vissza kell varrni a pöcsét.. Ki nem szarja le? 😂😂😂😆😹😹
2024. febr. 26. 16:54
 16/32 anonim ***** válasza:
3%
15, de legalább nem csúdolják, mert bepisilt. :(
2024. febr. 26. 17:10
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Én transznemű vagyok. Őszintén mondom, hogy nekem mindegy lenne, milyen nemű vagyok, csak érezném magam olyannak, mint ami testileg vagyok. Az olyan szuper lenne. De hát ezt dobta a gép.
2024. febr. 26. 18:08
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
12-ről eszembe jutott még egy fájás: a női ruhákon nincs zseb. Konkrétan nincs. Egyenruhát hordok munkába, a srácoknak a telefon, bankkártya, szép-kártya, zsepi, cigi belefér a zsebekbe. Az én ruhámon nincs zseb, nekem kell vinnem egy vászonszatyrot, vagy kistáskát magammal, mert konkrétan nem tudom hova tenni a szarjaim. Télen a kabát zsebébe be tudom tenni a dolgaim, de nyáron, ha szoknyát, vagy ruhát beszek fel, akkor mindig kell egy táska, mert a női ruhákra egyszerűen nem varrnak zsebeket.
2024. febr. 26. 18:28
 19/32 anonim ***** válasza:
91%
Rövid időre kipróbálnám, hogy milyen férfinek lenni, de ha örökre kéne választani, akkor maradnék nő.
2024. febr. 26. 21:16
 20/32 anonim ***** válasza:
87%
1 napra lennék férfi...
2024. febr. 27. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!