Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki egyedül tölti a hétvégét,...

Aki egyedül tölti a hétvégét, hogyan foglalja le magát?

Figyelt kérdés
febr. 24. 09:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A Bia-25-ös túrát akartam teljesíteni, sajnos új bakancsban indultam és kb. a 15. km után rájöttem, hogy nem ma lesz a napja, hogy megcsinálom, és le kell vágnom az utat. Nem biztos, hogy egyedül töltöttem a hétvégét, mert aki szembejött a hegyen, kb. mindenkivel úgy beszélgettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. Ezért is szeretem a túrázó közösséget, az egyik szikla szélén úgy gondoltam, hogy ez tök jó, leülök ide ebédelni, jó a kilátás, meg minden, egyszer csak leült mellém egy kb. 60-as hippi férfi, hogy jó étvágyat kíván, csatlakozhat-e? Mondom persze, csináltunk aztán egymásról fotókat, ahogy a szikla szélén állunk, ülünk, majd továbbmenve még pár emberrel megvolt ugyanez az interakció. A levágott, befejezetlen túrám egy harmincas nő társaságában fejeztem be, akivel szintán jót beszélgettünk.

Holnap újrapróbálom a régi túracipőmmel. Túlórák csúsztatása miatt a hétfő is szabad, akkor a Dagyályba tervezek menni, meg körmöshöz, aztán meal prep meg takarítás.

febr. 24. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!