Edzőm viselkedése?
Kezd belőle elegem lenni, de nem tudom jól érzem e. Személyi edzést csinálok két hónapja, általában többen vagyunk egy órában, pedig én kifejezetten személyi edzésre akartam menni, mondja jó lesz ha másokkkal együtt leszek. És nem is velük van a bajom. Edző kiadja a feladatot, de végig messengerezi az órám, másokkal röhögcsél, nézelődik ki az ablakon. Sőt, telefonál, nem is nézi a gyakorlataimat, bár állítja hogy mindenkit figyel....ugye neki fontos kikötése, hogy ne sérüljünk le, de akkor mi a francért nem lehet ott lenni az embernek?
Van mikor csak ketten vagyunk egy órában és akkor is ezt csinálja.Nem azt mondom h minden percben legyen ott de baromi idegesítő hogy mellettem telefonálgat és egyeztet új emberekkel ahelyett hogy az én gyakorlataim nézné. Ebből a viselkedésből áll az órám, mindig minden érdekesebb annál hogy velünk foglalkozzon
Másnak is ilyen az edző? Mivel kis falu ezért félek máshoz menni, lenne, de akkor lehet pletyka lesz belőle
Odamész,és megmondod, hogy nem ezt várod a pénzedért!
Vagy én mondjam meg neki???
Szerintem ez nem normális. Legyen ott és figyeljen. Nem az a gond, ha néha telefonozik vagy beszél valakivel. De ha ez a több, akkor az nem jó.
Ennyi erőből egyedül is csinálhatnád, gondolom, már megjegyezted a gyakorlatokat.
Mennyit fizettél 1 óráét?
amúgy csoportos edzésnél nagyobb odafigyelést igényel.
ő nem edző, hanem nyomorék pénzlehúzós fax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!