Miért olyan rosszindulatúak a gyakorikérdések felhasználóinak 80-90%-a mostanában?
Én 2010 óta vagyok viszonylag aktív felhasználó, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, (2016-ban voltam itt utoljára) és most körülbelül 1 hónapja ismét "visszatértem", de amit most tapasztalok itt, az valami elképesztően kiábrándító. A legkisebb helyesírási hibákba belekötnek egyes emberek, ha valaki olyan kérdést tesz fel, amely nem a közízlésnek megfelelő, akkor darabokra szedik.
Ha 25 évesen a szüleidnél laksz, akkor az a baj, ha nem foglalkozol a szüleiddel, akkor meg azért vagy "senki". Ha pedig nem valami családdal, vagy szerelmi dillemával kapcsolatos kérdést teszel fel, akkor meg ott a "használd a google-t" kártya.
Amikor én még "anno" használtam ezt a weboldalt, a fele rosszindulat nem volt meg a felhasználókban. Milyen pálfordulás történt itt 7-8 év alatt?! Felnőttek a régen kedves felhasználók, vagy teljesen kicserélődtek?
Régen kamaszként imádtam minden percét az itt töltött időnek, manapság meg inkább felfordul a gyomrom. Van még esély egy jobb közösségre itt?
Azért az nagyon dúrva, amit pl facen művelnek egy cikk alatt.
Pl: ugye a szabad akarat.
Merje már ki valaki az esti fradi meccs cikkek alá, hogy hajrá Olympiakos. :)
Egyből leszedik az ember fejét, az alja, sörtől bűzlő fradi drukkerek.
Pedig szerintem mindenki annak a csapatnak szurkol, akinek akar.
#31 A facsén van ennél durvább is, nem lehet saját véleményed, vagy álláspontod egy adott dologról HA nem látszik az arcod! Már egyes ilyen ősemberek szerint! Most én is a személyeskedés bűnébe esek, de ezekről kultúrált hangnemben nem lehet írni!
Te írsz egy hosszú véleménykifejtő választ, legyen az egy sportág, egy zene, egy celeb, és még akkor is, ha teljesen kultúráltan fogalmazol, annyi jön válaszként az őstuloktól, hogy "Miért nem vállalod fel magad?" Miért? Akkor más lenne a véleményem?
Nem, akkor a kinézetbe kötne bele a tenyeres-talpas taplója az érvelés, és normális konfliktuskezelés helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!