Van olyan dolog az életedben amit szégyellsz?
Figyelt kérdés
Pénzügyi helyzet, lakhatás stb?2024. febr. 20. 22:53
2/10 anonim válasza:
Hogy körül vagyok metélve.Tudom az okosok megmagyarázzák,hogy nem kéne,de attól nem tudom ezt így látni.
3/10 anonim válasza:
Igen, több ilyen dolog van.
Példának okáért:
-múltam
-traumáim
-személyiségem egy része
-szexuális vágyak
4/10 anonim válasza:
Mostanában nem iszom, de valójában alkoholista vagyok. :(
5/10 anonim válasza:
Volt néhány rossz döntésem (pénzügyi, párkapcsolati) amiket ha nem is szégyellek, de nem vagyok rájuk büszke. Ellenben sokat tanultam belőlük, tehát végülis mind a hasznomra vált.
Kellenek a hibák is, szerintem nem lehet csak más hibájából tanulni, meg kell tapasztalni néhányat, hogy át tudd érezni a helyzetet.
6/10 anonim válasza:
A legtöbb szexuális fétisemet.
8/10 anonim válasza:
A szociális életem hiányát, hogy egy rakat területen sokkal tapasztalatlanabbnak érzem magam, mint a korosztályom, a személyiségemen is lehetne csiszolni. Illetve a szorongásom is szégyellem.
9/10 anonim válasza:
Azt hogy egy kocsog rabszolga vagyok
10/10 anonim válasza:
a családom, a kinézetem, a tényt hogy panelben lakom, az érzéseim
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!