En szamomra erthetetlen a MORMON vallas, hogy lehet osszehazasodni egy olyan emberrel akivel nem volt szexualis egyuttleted ? Mi ertelme annak hogy megvan a nagy eskuvo es netan utanna derul ki hogy a kemia a 0 alatt van otszazzal ?
1-essel értek egyet, emellett a Gyik moderátorainak lenne egy újításom az elviselhető felület érdekében:
Kérdést kizárólag helyesírási hiba nélkül lehetne közzétenni a felületen mert szánalmas, hogy a mai társadalomban elfogadott ez a tróger helyesírási magaviselet.
Mondom ezt laza felfogású 30-asként...
A kérdésre válaszolva (csak mert így nem fogják törölni a válaszomat): nem csak vállásokban elfogadott, hanem ahogy említették régebben is megszokott volt tehát inkább felfogás kérdése. Ahogy a világ fejlődött ez is megváltozott, modernebb nézőpontba került a szekszualitás.
Jóban vagyok egy nagyon vallásos katolikus házaspárral, ők is vártak vele házasságig. Mindketten randiztak egyébként másokkal is, mielőtt megismerték volna egymást, mással sem feküdtek le, és azt is elmondták, hogy nem a nászéjszakán történt meg a dolog, mert a lagzinak kb. hajnal 4-kor volt vége, és akkor igazából a menyasszony sminkkel az arcán, hajlakkal a fején dőlt be az ágyba, a vőlegény meg olyan fáradt volt, hogy öltönyben feküdt le :D Másnap kialudták magukat, rendbejöttek, aztán a nászúton végül szexeltek egyet.
Én nem vagyok vallásos, és több emberrel is voltam már. Tudom tanúsítani, hogy egyébként egyáltalán nem kell konkrétan lefeküdni valakivel ahhoz, hogy tudd, hogy van-e köztetek kémia, vagy sem. Általában, akivel már első randin, vagy még azelőtt éreztem a vibrálást, azzal a szex is nagyon jó volt, aki úgy aranyos volt, kedves volt, de valahogy nem volt semmi különleges, azzal a szex is pocsék volt, már ha eljutottunk addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!