Hol képzeled el magad 20-30 év múlva?

Egyébként miért van lepontozva mindenki, aki szerint halott lehet?
Nézzetek már körül milyen az egészségügy és az emberek egészségi állapota és milyen kilátások vannak bármelyik változására. Teljesen reális szerintem, hogy a 40-50-60 éves korosztályban drasztikusan növekedni fog a halálozási arány ilyen időtávon.

Kétlem, hogy élni fogok.
De azt már eleve kétlem, hogy nem kerülünk addig háborúba.

50-es 60-as éveimet fogom taposni...
Hát, ha nem vagyok optimista, azt mondom, ugyanazt fogom csinálni mint most, azaz meló: esetleg 1-2 szinttel följebb a ranglétrán, azaz nekem is lesznek beosztottjaim. Az adósságaim nagyrészt visszafizetve. A lakókörnyezetem kb. rendezett lesz, annyival lesz nagyobb amennyire előzőleg szükség volt 2-3 gyerek miatt. Lehet, hogy már a kisebbeket fogom nézegetni. Az egészségem nem lesz már az igazi, addigra már nagyon-nagyon soknak fognak tűnni a gép mögött töltött évtizedek. Lesz egy párkapcsolatom tele vitával, és majd ácsingózok egy másik élet után amit talán nyuggerként elkezdhetek.
Ha optimista vagyok, akkor már jövő ilyenkor valami teljesen mással fogok foglalkozni, 20-30 év múlva még teljes lendülettel, és épp próbálom az érdeklődő gyerekeknek/unokáknak átadni a biznisz sava-borsát. Haciendám mint egy álom, az asszony megért, támogat és még 60-évesen is szexi :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!