Ezt ki,hogy dolgozta fel?
Lelkileg nagyon megviselt sok minden, és eldöntöttem fogok tudni nemet mondani, mégha ezért megharagszik is bárki!
De mi van ha ezzel elveszítek embereket?
Tehát ha valakinek kellek elővesz,(nem párkapcsolati dologra gondoltam) nekem igent kell mondani, de ha nemet mondok egyszer is akkor ugye a harag kerül előtérbe!
Vannak helyzetek, amikor valóban nagyon nehéz kimondani a "nem"-et, ez mégis olyan dolog, amit meg kell tanulnunk. Vannak olyan szituációk, amiknél egyszerűen nem helyezhetünk másokat magunk elé. Arról nem is beszélve, hogy az ember egy idő után teljesen bele is fárad ebbe (mentálisan is), és könnyen előfordulhat, hogy kihasználják a kedvességét, aminek megint csak nem lesz jó vége.
Rossz dolog egyedül, magányosan lenni, de mégis inkább ezt választom, mint érdekkapcsolatokkal lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!