Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezt ki,hogy dolgozta fel?

Ezt ki,hogy dolgozta fel?

Figyelt kérdés

Lelkileg nagyon megviselt sok minden, és eldöntöttem fogok tudni nemet mondani, mégha ezért megharagszik is bárki!

De mi van ha ezzel elveszítek embereket?

Tehát ha valakinek kellek elővesz,(nem párkapcsolati dologra gondoltam) nekem igent kell mondani, de ha nemet mondok egyszer is akkor ugye a harag kerül előtérbe!

2024. febr. 18. 09:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%

Nem kell nemet mondani konfliktusokat generálni, elég ignorálni kerülni őket.

Akinek ez kevés az meg úgyis megkeres azert hogy szóban is le legyen zárva.

2024. febr. 18. 10:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nehezen dolgozom fel azt hogy miután leráztam mindenkit akiben már csalódtam vagy átvert vagy kihasznált, nem maradt senki..

Es amikor újra építeném a szoc rendszerem ismerkedem, szóba állok, az újabban megismert emberekben is csalódok..

Marha nehéz korrekt egyenes vagy mondhatnám megbízható embereket találni. Legalábbis nekem.

2024. febr. 18. 10:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Ilyen emberekkel nem vagyok kapcsolatban nagyon egyszerű ok miatt: egy ideje bárkinek simán nemet mondok, ha úgy érzem. Aki ezért megsértődött, azzal vége lett a kapcsolatnak. Erről nem tehetek.
2024. febr. 18. 10:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is úgysem mindenre kell nemet mondani, hanem arra, ami neked nem fér bele. Mások nem tudják, hol van nálad a határ, ha nem jelzed nekik, szóval jó lenne támpontokat adni. Nemet mondani meg úgy kell, hogy tök normálisan megmondod, hogy nem tudsz részt venni / segíteni stb.. Van saját életed, saját igényed, érdeklődésed, arra is kell az idő és energia.

Egyensúlyt keress ebben, hogy másra ill. magadra mennyi időt-energiát szánsz. Ha valamelyik 0 közelébe szorul, az biztos egészségtelen.

2024. febr. 18. 10:18
 5/11 A kérdező kommentje:

2-es ha ez vigasztal nem vagy ezzel egyedül :)

Igen a határ húzás a legjobb szó inkább erre a kiírásra, nagyon sokan átlépték és úgy éreztem elég volt, most mindegy család vagy munkahely vagy akármi más , aki átlépi a határt és úgy lepi át ,hogy tudja ,akkor annak a kapcsolatnak a vége!

2024. febr. 18. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Vedd úgy, hogy "Van máááásik!": hiába fogy a magyar, jelenleg 9,6 millió körül vagyunk. Ha egy embert elvesztesz, jön helyette másik. Nem kár emiatt aggódni...
2024. febr. 18. 10:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami téged hátrányos, kényelmetlen,veszélyes helyzetbe hoz, szinte kötelességed nemet mondani. Nem mások szimpátiáját kell elnyerni mert te fázol rá. Azután az emberek mindig téged fognak elővenni a kényelmetlen dolgokkal hogy csináld meg.
2024. febr. 18. 10:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy alap szükséglet egy muszáj.

Ha teljesen egyedül maradsz, és soha senkitől nem számíthatsz segítségre akkor gyakran elő fog fordulni, hogy megoldhatatlanok lesznek a problémáid.

Ha másra nem is, legalább 1 kollégára akire számíthatsz és legalább 1 szomszédra.

1 takarítót megfizethetsz, megfizethetsz valakit vásárlásra is, vagy h vizsgálatra vigyen.

Vagy a bűz miatt fogják megtalálni 1x a hulládat.

2024. febr. 18. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem megfelelő előadásmóddal nem kéne, hogy gond legyen. Pl: Kölcsön adod a kocsidat? Ne haragudj, de mos szükségem lesz rá. Vagy Tudnál hétvégén segíteni fát hordani? Sajnos most nem érek rá, de szívesen segítettem volna.
2024. febr. 18. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy befejezed ezt az általánosító hisztit, hogy vagy mindenkinek igent mondasz és az a baj, vagy mindenkinek nemet és az. Mérlegelsz minden alkalommal és kész.
2024. febr. 18. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!