Valami elmezavarom lenne?
Figyelt kérdés
Gyereknek is rendkívül zárkózott voltam, rosszul érzem magam, ha emberek közé kell mennem. Ha itthon vagyok egyedül sokszor nevetek magamba, illetve sokszor nem veszem észre, hogy amikor nagyon mélyen bele merülök a gondolataimba pl.: Elképzelem, hogy veszekszek valakivel, akkor a valóságban is gesztikulálok, ahogy a gondolataimba, vagy nem veszem sokszor, hogy felkelek az ágybol stb.2024. febr. 18. 09:54
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Jelenleg eljársz valahová dolgozni, vagy még suli?
3/9 anonim válasza:
A magány okozta tünetek. Lassan a tévéhez fogsz beszélni es azt hiszed hozzád beszél a híradós is.
4/9 A kérdező kommentje:
29 vagyok, de járok dolgozni
2024. febr. 18. 10:10
5/9 anonim válasza:
És tessék szépen visszaköszönni a híradós néninek/bácsinak nehogy rossz véleménnyel legyenek rólad.
6/9 anonim válasza:
És akkor, hogy viseled a munkahelyed?
Az ott töltött órák alatt, kommunikálsz, beszélsz kollégákkal esetleg ügyfelekkel, vagy 1-2 szóval lerendezed a kollégákat, és az ügyfeleket is ha lehet?
Vagy esetleg szedsz valami nyugtatót is az időre?
Ha a munkahelyeden belül idegroncs vagy és feszült napi szinten úgy be lehet ám kattanni, amitől belefásulhatsz a munkádba is, és hibázni is fogsz-
7/9 anonim válasza:
Énis ilyen vagyok csak én 40 vagyok
Nálam gyerekkori trauma okozta ezt
8/9 anonim válasza:
Szinte mindenki beszél magában ha egyedül van és gondolkodik. Maga a gondolkodás is egy belső beszéd.
Szóval ha ez nem megy túl egy határon, akkor kb normális. De lehet olyan szintje, ami meg utalhat arra, hogy másképp jár a tudat.
9/9 anonim válasza:
Elképzelni élénken fiktív helyzeteket, vitákat esetleg lehet maladaptive daydreaming, ez általában traumareakció, vagy adhd-s és autista embereknél tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!