Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van a.k.i-nek ismerőse a...

Van a.k.i-nek ismerőse a vaxcina után elmezavaros lett vagy különböző (fekete)alakokat látott?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ilyet hallottam , tényleg van ilyen?
2021. aug. 8. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ott valószínűleg már a vakcina előtt sem volt minden rendben.
2021. aug. 8. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
A vakcina után 10 nappal szorongással együtt pánikbeteg lettem. Ez kimeríti az elmezavar fogalmát? Előtte soha semmi ilyen jellegű bajom nem volt, éltem boldogan az életem. Persze akárhova fordultam tagaták, hogy ez a vakcina miatt lenne...na persze, mi mást is tennének?
2021. aug. 8. 20:06
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Panikbeteg diagnozist akkor adnak, ha az elmult 4 hetben legalabb heti 4 rohamod volt...
2021. aug. 8. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
2, és a hazudozás is az oltás szövődménye, vagy már előtte is lódítottál?
2021. aug. 8. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:
16%

Nem olyan vicces dolog, hogy hazudozzak miatta, leírtam a tényeket amit jelentettem is.

2es: 4 hét alatt 4 roham? Naponta volt vagy 10, a lakásból nem mertem egyedül kimenni...

2021. aug. 8. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
21%
De persze pontozzon le nyugodtan mindenki, aztán ha esetleg beszopjátok a faszt, mint az astra zenecánál azok akik tüdőembóliát kaptak tőle akkor meg majd pislogtok. Az is nagyon szépen el lett sikálva, az a pár ember aki meg megszívta le van szarva. Nem tudom mi olyan hihetetlen ebben amikor más meg egy szem algopyrintől is felfordult... Ja és egyébként 20 éves sportolok, soha semmi baj nem volt az egészségemmel, gondolom nagyrészben ennek köszönhetően.
2021. aug. 8. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
21%
Ja és még valami. Egészségügyi dolgozó voltam (akkor még) így kb. az elsők között boldogan adattam be magamnak a pfizer oltást. Mi okom lenne a hazudozásra? Nem vagyok oltásellenes se, de nagyon ritka mellékhatások előfordulhatnak bárkinél.
2021. aug. 8. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!