Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik hallgatják még a Balázsék...

Akik hallgatják még a Balázsék rádióműsort: Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Én tavaly áprilisban hallgattam őket utoljára. Akkor már unalmas és idegesitő volt az egész. Mindig ismétlődő témák, plusz Jani is sokszor nem volt akár egy hónapig. Úgy éreztem elfáradt ez az egész már. Ha nyereményjáték volt, sosem játszották le normálisan. Akkor voltak kitelepülés előtt. Balázs hangoztatta, hogy neki évek óta nincs kedve a kitelepülésekhez. Akkor minek csinálták?

Láttam azóta műsorvezető váltás volt. Milyen így a műsor? Jobb vagy rosszabb az egy évvel ezelőttihez képest? Lelkesebbek valamennyivel?

Nyilván akik nem hallgatják vagy nem tudják miről van szó, ne jöjjenek ide gúnyolódni.

2024. febr. 18. 00:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
46%

"#11 Ha fáj nem feljelenteni kell hanem elkapcsolni."

Csak tudod az a baj, hogy olyan stílusban nyomják. Rákapcsolsz a csatornára és olyan érzésed van, mintha körülvenne egy tömeg, ami téged szid, anyáz, fenyeget mindennel. Könnyű azt mondani, hogy hát miért nem mész tovább és akkor nem hallod őket. Csak egy szinten túl ez már nem működőképes megoldás. Balázsék ezt a szintet képviselik.

2024. febr. 18. 15:37
 22/30 anonim ***** válasza:
85%

"#14: Még szerencse, hogy odaírtam, olyan válaszoljon, akik hallgatják őket."

Hát most bocsánat, de így annyira nincs értelme megkérdezni ezt. Aki aktívan hallgatja őket, annak gondolom általánosságban pozitív képe van róluk, hiszen ha nem az lenne, akkor nem hallgatná.

Negatívabb hangvételű véleményt csak olyantól hallhatsz aki nem rendszeres hallgató (vagy már egyáltalán nem hallgatja őket). Legalábbis remélem, hogy nincs olyan, aki azért hallgatja őket, hogy tudjon min idegeskedni.

2024. febr. 18. 16:30
 23/30 anonim ***** válasza:
44%
De szeretem a humorukat, épp most hallgatom, és folyik a könnyem a röhögéstől. Pedig engem elég nehéz menevettetni😁
2024. febr. 21. 06:58
 24/30 A kérdező kommentje:

#22: De bírom, azt aki nem a kérdésre válaszolt, de azért visszajön magyarázkodni, hogy miért válaszolt! Ilyen minden kérdés alatt megtalálható. Én már mindenhova odaírom, hogy olyan válaszoljon már aki tudja miről van szó, ellenkező esetben nem vagyok kíváncsi az okoskodására.

Egyébként meg lehet negatív véleménye annak aki hallgatja őket. Nekem is negatív véleményem volt róluk. Le is írtam.

Aki meg egyáltalán nem hallgatja vagy nem is ismeri a műsort az mi a fenének jön azzal a szöveggel, hogy ez biztos ilyen meg olyan műsor.

2024. febr. 21. 07:27
 25/30 anonim ***** válasza:
54%
A csütörtök reggeli adás is nagyon jó volt. Ráskó Eszter mint új harmadik tag szerintem jót tett az adásnak. A Navos sztori, és a hogy vagy magyaros megszólalás volt a legjobb. Ha ezt a szintet tudják hozni, akkor akár emelkedhet is a hallgatottságuk. Bár ízlésfüggő, és akit eddig idegesített Balázs, azt eztután is idegesíteni fogja. Ráskó Eszter meg zseniális, amit úgy mondok, hogy eleinte antipatikus volt, és nem is rá szavaztam.
2024. febr. 24. 01:08
 26/30 anonim ***** válasza:
79%
#25 Egyetértek. Én nem hallgattam amikor először volt bent a válogatón vagy max csak egy kis részletet hallottam belőle. Olyan semleges volt de ezután a hogy vagy magyar rovatos adás után rájöttem, hogy kiválóan helyettesíti a Janit. :D
2024. febr. 24. 11:48
 27/30 A kérdező kommentje:

Hallgattam vissza adásokat. Pl a tavalyi kitelepülést. Többször elhangzott Janitól akkor, hogy menjen mindenki mert lehet ez lesz az utolsó kitelepülés meg egy nagy fordulópont várható az életében. Szerintem ő és a stáb is már akkor tudta, hogy évvégén befejezi.

Egyébként a következő héten forgatott. Feri és Balázs ketten vitték az adást megint. Én nem gondolom így rossznak őket. Teljesen jó adásokat csináltak úgy is.

Volt valami alkalmazás, amivel egy női hangot tudtak megszólaltatni és mondták Jani helyett ő fog szólni. Eszternek nevezték el. Fel is kaptam rá a fejem, hogy tényleg ez lett a jövő. :D

Egyébként nem tudtam rávenni magam még, hogy az új felállásban meghallgassam a műsort. Más portálokon rengetegen szidják őket. Azt írják Feri nagyképű lett, Juli meg iszonyú idegesítő. Hogy ebből mi igaz nem tudom.

Lehet nem sokáig fog ez menni.

2024. márc. 31. 23:52
 28/30 anonim ***** válasza:
46%
Ez egy reggeli rádióműsor, az emberek 99%-a háttérzajként hallgatja, ha jódli lenne helyette, azt ugyanúgy hallgatnák a dugóban ülve. Sokáig fog még ez menni, nyugodj meg. A hasonlóan színvonaltalan Bocskorék is addig lesz műsoron, amíg ki nem pusztulnak. Ezekkel is ez a helyzet.
2024. ápr. 1. 00:56
 29/30 anonim ***** válasza:

Eddig minden részt meghallgattam.

Ha nem vakon hisszük el amit, ahogyan mondanak, hanem tisztában vagyunk vele, hogy ők színészek, akkor egész jó.

De Jani nélkül azért ...

Rögtön rá lett kenve a columbiai gyerek alázás ... nyilván ő volt a főnök ...

Azóta is szidják Janit, elég gáz.

Ugye Balázs nem tűrne meg okos férfit vagy nőt, ezért lett Eszter akit lehet kövérezni ...

Ha lefogy, akkor mennie kell.

Attól, hogy valaki vicces, még lehet faék egyszerű.

Én hallgatom, de már keresek valami jobbat

2024. ápr. 29. 16:01
 30/30 anonim ***** válasza:
77%

A 28-asnak sajnos igaza van.

Irodában kénytelen vagyok hallgatni a Bochkort. Számomra felfoghatatlan, hogy ez az ember 60 évesen ezen a szinten áll: buta, arrogáns, olyan, mint egy másokon élcelődő tinisrác. Az is meglep, hogy még nem verték össze.

Néha átkapcsoltak régen Balázsékra, hát az még rosszabb. Balázska személyisége nem sokat fejlődött az utóbbi évtizedekben, a szellemi képességeit hagyjuk is.

Nálunk a 45 felettiek szeretik Bochkort, Balázst talán fiatalabbak, de sztem 1-2 generációnak el kell tűnnie, hogy ne legyen igény ezekre a reggeli idétlenkedésekre.

2024. jún. 14. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!