Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik hallgatják még a Balázsék...

Akik hallgatják még a Balázsék rádióműsort: Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Én tavaly áprilisban hallgattam őket utoljára. Akkor már unalmas és idegesitő volt az egész. Mindig ismétlődő témák, plusz Jani is sokszor nem volt akár egy hónapig. Úgy éreztem elfáradt ez az egész már. Ha nyereményjáték volt, sosem játszották le normálisan. Akkor voltak kitelepülés előtt. Balázs hangoztatta, hogy neki évek óta nincs kedve a kitelepülésekhez. Akkor minek csinálták?

Láttam azóta műsorvezető váltás volt. Milyen így a műsor? Jobb vagy rosszabb az egy évvel ezelőttihez képest? Lelkesebbek valamennyivel?

Nyilván akik nem hallgatják vagy nem tudják miről van szó, ne jöjjenek ide gúnyolódni.

2024. febr. 18. 00:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%
Nagy pofájú, beképzelt, öntelt bohócok. Nem véletlen, hogy állandóan kapnak valami bírságot, mert folyamatosan olyan bicskanyitogató stílusban nyomják az igét, hogy az ember tehetetlenségében feljelenti őket, hátha egyszer abbamarad. Ha valaki igényes, jó stílusú műsort akar hallgatni, akkor Bocskorhoz kapcsol át.
2024. febr. 18. 03:39
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak néhány másodpercet is meghallok belőle, menekülök.
2024. febr. 18. 03:44
 13/30 anonim ***** válasza:
66%
Nekem reggel ők szoktak szólni, hogy valami zörögjön. Az ilyen műsort nem "direktben" hallgatja az ember, közben mást csinálok, ha érdekes téma van felkapom a fejem és felhangosítom, főleg ha valakit felhívnak valamilyen témában. Nem kell ezt túlgondolni.
2024. febr. 18. 05:09
 14/30 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom ez valami bulvár celeb szenny, amít a debilek hallgatnak.
2024. febr. 18. 06:04
 15/30 anonim ***** válasza:
81%
Volt, hogy belehallgattam, de Balázs "Én vagyok a tökéletes ember, ezért mindenkit lenézek, kifigurázok" hozzáállása részéről egy nagy tajparasztságra vall, így "ez" az egyed alkalmatlan a műsorszolgáltatásra.
2024. febr. 18. 06:41
 16/30 anonim ***** válasza:
76%

Youtubeon szoktam őket hallgatni, ho-ban dolgozom, kell valami háttérzaj :) - a rengeteg reklámot meg gyűlölöm.

Én szeretem őket és a néha alpári stílusukat. A komolykodós részek annyira nem jönnek be, mert valahogy nem állnak bele igazán dolgokba és csak az általánosan elfogadható álláspontot hangoztatják.

Mellettük megy még a Jólvanezígy, Önkényes, Apu és a Bohóc.

2024. febr. 18. 07:04
 17/30 anonim ***** válasza:
40%
Továbbra is ők a legjobbak a palettán, a többi kritikán aluli társaság, Ráskó-t bírom, majd belejön szerintem még jobban
2024. febr. 18. 09:12
 18/30 anonim ***** válasza:
61%

#11 Ha fáj nem feljelenteni kell hanem elkapcsolni.

Egyébként meg semmit nem értek el ezzel mert van ott pénz bőven, úgyhogy amíg Balázs akarja csinálni addig menni is fog ez a műsor. Nem ti fogtok ennek véget vetni.

2024. febr. 18. 12:03
 19/30 A kérdező kommentje:

#14: Még szerencse, hogy odaírtam, olyan válaszoljon, akik hallgatják őket.

Többieknek köszi a véleményt! Én az új felállásban nem hallgattam még őket, ezért voltam kíváncsi ti hogy látjátok a dolgot.

Tavaly eléggé meguntam, pedig én is rendszeres visszahallgató voltam.

2024. febr. 18. 12:47
 20/30 anonim ***** válasza:
69%
Most eszembe jutott valami.. Tudjátok voltak Balázsnak régen a Tahó című videói a Youtubeon. Ha összevonnának Puzsérékkel, akkor lehetne a műsor címe Az Önkényes Tahó.. Vagy Tahó Apu... 😂😂😂😆😅
2024. febr. 18. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!