Akik hallgatják még a Balázsék rádióműsort: Mi a véleményetek róla?
Én tavaly áprilisban hallgattam őket utoljára. Akkor már unalmas és idegesitő volt az egész. Mindig ismétlődő témák, plusz Jani is sokszor nem volt akár egy hónapig. Úgy éreztem elfáradt ez az egész már. Ha nyereményjáték volt, sosem játszották le normálisan. Akkor voltak kitelepülés előtt. Balázs hangoztatta, hogy neki évek óta nincs kedve a kitelepülésekhez. Akkor minek csinálták?
Láttam azóta műsorvezető váltás volt. Milyen így a műsor? Jobb vagy rosszabb az egy évvel ezelőttihez képest? Lelkesebbek valamennyivel?
Nyilván akik nem hallgatják vagy nem tudják miről van szó, ne jöjjenek ide gúnyolódni.

Nem hallgatok Balázsékat.. Én az Önkényes Mérvadót hallgatom Puzsér Róbert és Horváth Oszkár vezetésével. Nekem ők képviselik a minőséget. 🙂
Persze Balázsékkel sincs semmi bajom, de valahogy az Önkényes stílusa jobban bejön. Jóóó, volt, hogy belehallgattam, 1-2 Balázsék részbe is..

Én imádom őket. Persze nem kelek fel csak azért, hogy élőben hallgassam őket. Ha épp autóba ülök reggel akkor ők szólnak, minden más esetben este hallgatom vissza Spotifyn az adást. Viszont ha Spotin hallgatom akkor kiszelektálom. A legelső reggel 6-os részt egyáltalán nem hallgatom meg, hanem ha van olyan téma ami érdekel akkor azt meghallgatom.
Én egyébként imádom bennük ezt amit sokan kiemeltek, hogy idióta vigyorgások meg nyerítések. Ez adja meg az alapját, enélkül nem lenne az igazi. Illetve azt is nagyon imádom, hogy sok mindent elkomolytalankodnak, valamint nagyon szeretem azokat a témákat amiről amúgy nem hallanék sehol ha ők nem hoznák fel (pl vadász lábon lőtt valakit sátor állítás közben/anyuka büszkén jelenti be, hogy hetente kétszer fürdeti a gyerekeit). Imádom, ahogy ezeket leközvetítik.
És természetesen imádom azt is amikor valamilyen komolyabb téma van és szakértőket szólaltatnak meg.
Igazából a váltás nekem fel se tűnt úgy igazán. Persze Jani nagyon régóta ott volt (még általános iskolás voltam amikor már ők 3-an tolták a Class FM-en) de hiába történt egy ilyen nagy fordulat. Ezzel csak az derült ki, hogy Balázs a lelke az egésznek és amíg ő ott van addig lesz Balázsék is. Raskó Eszter meg jó arc szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!