Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Velem van a baj, hogy undorító...

Velem van a baj, hogy undorítónak találtam és elment az étvágyam attól, hogy egy kifőzdébe bejött egy hajléktalan, és elkezdte enni a maradékot a tányérakról?

Figyelt kérdés

Ülök bent, és bejön a hátsó ajtón, és leveszi a tálcákat, és elkezdi enni a maradékot valamelyik villával amit talált az ottani tányéroknál.

Nekem elment az étvágyam, szóltam az ottani személyzetnek de mondták, hogy nem tudnak mit csinálni, akkor ne jöjjek ide.

febr. 16. 19:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
#10: nem, igazad van. A többség itt hasonlóan provokatív és felesleges kérdést tesz fel, hogy kitöltse valahogy azt az egzisztenciális vákuumot, amit az üres péntek esték jelentenek.
febr. 16. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
11# Teljesen igazad van! Másik részük meg csak pislog, mint hal a szatyorban...
febr. 16. 20:57
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
Attól, hogy téged olyan közeg vesz körül amilyen te is vagy (undorodó és nem segítő emberek), attól még van pár kis ork, akik remélhetőleg hamarosan legyőzik ezt a sötét, undorító Mordort. Szeretettel és empátiával. Vagy ha még pénze nincs is segíteni, de legalább a békénhagyással segít.
febr. 16. 21:00
 14/19 anonim ***** válasza:
19%
Befejeztem a trollkodást, jó ember vagyok. Kérem ne báncsanak!! 😇😇😇
febr. 16. 21:03
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
Sz*r lehet ehezni..
febr. 16. 21:07
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
én is jártam már úgy a kínainkban hogy miért adok én 2500 forintokat ki egy közepes menüért mikor látom a maradékos polcokon van hogy érintetlenül vannak ott darabkák, és volt hogy meg akartam már kérdezni hogy nem vihetem-e el, viccen kívül. aztán egyszer egy öreg lerobbant hajléktalan volt ott és kapargatták a tulajdonossal neki össze egy zacskóba. és akkor átgondoltam hogy ne szóljak semmit hogy mégis ennyit ki tudok adni itt kajára, mégha ritkán is. miért vagyok telhetetlen. attól a szerencsétlentől nem sajnáltam
febr. 16. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:
39%
#10 Oké de legalább ne itt pcsognál...
febr. 16. 21:26
 18/19 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező! Teljesen igazad van, én egyszer ültem egy gyorsétteremben, pont az én asztalomhoz ült le egy hajléktalan a szemétből enni, de én elzavartam. Amúgy meg nem szabadna beengedni őket. Lehet lepontozni, és lehordani, hogy milyen szemét vagyok, nem érdekel.
febr. 16. 21:50
 19/19 anonim ***** válasza:
64%

Na örüljél, végre egy kérdés, amire kapsz sok választ.

Igazából tökmindegy, h kamu kérdés e vagy sem. Csak egy nagyon beteg ember agyából pattan ki egyáltalán ilyen. Normális embernek nem az undor jut arról eszébe, ha egy hajléktalan maradékot eszik, hanem az, h szerencsétlennek milyen rossz lehet ez. “Empátia”. Keress rá a fogalomra, mert neked ez ismeretlen dolog.

febr. 16. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!