Mit csinálnál, ha 24 óráig bármit megtehetnél következmények nélkül?
Figyelt kérdés
2024. febr. 16. 18:00
11/27 anonim válasza:
Meghackelném az eurojackpot rendszerét, hogy az általam kiválasztott számok legyenek a nyertesek.
12/27 anonim válasza:
Kirabolnám az orbánt meg a bandáját.
13/27 anonim válasza:
Nem annyira durva, de nem tudom, ide leírjam-e. :D
14/27 anonim válasza:
Lemeríteném a köpcös külföldi bankszámláit, a rajtuk levő összegeket pedig a jogos helyükre juttatnám (első körben kórházaknak), szimultán meg kézzelfogható bizonyítékokat keresnék ellenük.
15/27 anonim válasza:
Bankot rabolnék. A városban található összeset kirabolnám.
(kisvárosban lakom)
Meg a boltokat is kirabolnám. (kasszák és tartós élelmiszerek)
16/27 anonim válasza:
elfoglalnám az ország vezetését.
17/27 anonim válasza:
12# én meg végén beraknám pincébe, majd lebetonozom a falat.
18/27 anonim válasza:
Ennék egy csomó édességet ( mert amúgy sajnos ritkán tehetem meg), és pénzt lopnék hogy sok sok könyvet vehessek még magamnak. Sajnos már egyre drágábbak😔
19/27 anonim válasza:
Felrobbantanám Orbán stadionjait.
20/27 anonim válasza:
Repülnék. Felszállnék egyre repjegy nélkül és repülnék amennyit csak lehet. Imádok repülni:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!