Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Abszurd tulajdonság,hogy...

Abszurd tulajdonság,hogy szépnek,vonzónak tartom az extrém kövér nőket?

Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy elég egyedi az ízlésem.Már kérdezték tőlem,hogy nem ciki-e egy extrém kövér nővel mutatkozni,de én szépnek látom őket,és büszke vagyok,ha ilyen partnerem van.Hogy mitől ilyen az ízlésem,arról fogalmam sincs.

febr. 16. 08:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%

Az átlagtól eltérő, ritka ízlésvilág, de nem beteges és nem abszurd. Nem abszurdabb annál mint amikor az embernek olyan nők tetszenek akik olyan soványak, hogy minden bordájuk kilátszik.

Ha neked ez tetszik akkor ez tetszik, vállald fel.😊

Egyébként én extrém elhízott voltam a fiatal éveimben, nem volt könnyű, de találtam párt aki engem szeret, függetlenül a kilóim számától. Már sok éve együtt vagyunk, házasok, végül az egészségügyi problémáim miatt döntöttem az életmódváltás mellett és lefogytam. Átlagos alkatú vagyok, se nem sovány, se kövér.

Sokan a felszín miatt nem akarnak kövér párt, meg hogy majd mások mit szólnak, hogy néz ki stb.

De Az elhízással valójában az a baj, hogy az ember beteg lesz, fájdalmakkal él stb, és ha ilyen párt akarsz, hosszútávon azzal is számolnod kell, hogy hamar megözvegyülhetsz, mert nem fogja bírni a szervezete.

Én csak tudom. Az utolsó pillanatban kaptam észbe, hogy ez így nem mehet tovább. 170ről 64kilóra fogytam..nekem úgy tűnik kellett az a motiváció, hogy veszélyben az életem. Ez segített kitartani.

febr. 18. 16:28
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes válaszodat.Gratulálok a fogyásodhoz! Én felvállalom az ízlésemet,bár sokan hülyének néznek miatta. Volt 192 kg-os kedvesem,tudom milyen az élet ekkora súllyal.Ő nagyon önálló volt,mindent meg tudott csinálni.Néhány dolog ment neki nehezen,pl.a cipőkötés,mert a hasától nem tudott lehajolni,a lépcsőzéssel is voltak gondjai.Érdekes módon nem volt betegsége,a cukra volt kicsit magas.Rengeteg kísérletet tett a fogyásra,de mindig visszajöttek a kilók.
febr. 18. 16:45
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Valószínű azért jöttek vissza mert fogyókúraként kezelte, és nem életmódot váltott ami nem x hónapra/évre szól, amíg lefogy, hanem utána is folytatni kell , tudatosan figyelni.

120 kilósan még nekem se volt semmi bajom, különösebben fájdalmaim sem. Később kezdődött. Több betegség, anyagcserezavar, hormonális problémák, fájtak a lábaim, idővel a derekam is, szó szerint minden nap, folyamatosan. Aztán idővel elkezdtem éjszakánként arra riadni, hogy nem kapok levegőt. Ez ijesztett meg igazán. Ha egyszer nem ébredek fel, ott fulladok meg a férjem mellett. Ezt nem akartam. Sem magamnak, sem neki.

Én is sokat fogyóztam, de a tartós változtatások azok amikkel szép lassan sikert lehet elérni:)

febr. 18. 20:42
 14/19 anonim ***** válasza:

6

Aki jelenleg is Angliában él.

febr. 18. 22:25
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem sokkal több ember fog hülyének nézni miatta, mint ahány nem. De hát ez van. Olyan ez, mint a nagy korkülönbség a nő javára. Az a lényeg, hogy ti szeretetben tudjatok élni.
febr. 19. 07:23
 16/19 anonim ***** válasza:
33%
Nem az a baj, hogy eltér az átlagtól. De ne csináljuk már úgy, mintha az extrém kövérség nem lenne beteges. Nem husi, nem duci, nem kis kerek formás, hanem extrém kövér.
febr. 19. 08:58
 17/19 anonim ***** válasza:
63%

Te is tudod, hogy abszurd és gonosz is egyben, mert rosszat akarsz nekik. Az extrém túlsúly életveszélyes, és te azt élvezed, ha valaki életveszélyben van, ez nagyon csúnya dolog a részedről.

[link]

febr. 19. 09:06
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem akarok rosszat senkinek.Miattam egyetlen nő sem lett kövér.

Egyszerűen tetszenek az extrém méretű nők,imádom az óriási idomokat.

Emiatt nem hiszem hogy gonosz lennék.

márc. 4. 09:18
 19/19 anonim ***** válasza:
70%

Akkor viszont igen, ha direkt eteted.

Ha nem eteted , akkor csak perverz vagy.

márc. 4. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!