Hiszel az igazán becsületes, jó emberekben?
Háát, én még nem nagyon találkoztam ilyennel.. Ritka, mint a fehér holló..
Az emberek nagyobbik része se se nem jó, se nem rossz, semleges, vagy a kettő között van. Ez a piramis legalja, tehát a legszélesebb rész.
A második legtöbb a tisztán gonosz emberből van, belőlük annyi van kb, mint amennyire a piramis közepénél széles a rész.
A vegytisztán jó emberek vannak a legkevesebben, ők a piramis csúcsa, tehát egy elég szűk réteg.
Szerintem becsületes emberek vannak, én is annak tartom magam.
A jó pedig relatív, mitől jó valaki pontosan? Nem ver át senkit, nem gazol át másokon, becsületes munkája van, nem kétszínű stb? Mert akkor jó pár ilyen van.
Az én családomban (pontosabban a férjemeben) ilyen emberek vannak.
De például nem adakozunk, nem segítünk hátrányos helyzetueknek, állatokon, stb, akkor rosszak vagyunk?
Inkább úgy fogalmaznék, hogy szeretnék hinni. De egész élete folyamán mindig minden helyzetben senki sem mindig jó és senki sem mindig becsületes.
Szóval inkább abban hiszek, hogy vannak olyan emberek elvétve akik többnyire becsületesek és lehet hinni nekik és a tetteiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!