Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen félelmeid, paráid,...

Milyen félelmeid, paráid, fóbiáid vannak?

Figyelt kérdés
Jöhet bármilyen jellegű dolog.

2024. febr. 11. 22:32
1 2 3
 21/25 Szolovjov ***** válasza:
34%
Genofóbia, szextől való félelem.
2024. febr. 12. 20:13
 22/25 anonim ***** válasza:

-Félek a sötétben,

- irtózom a bogaraktól

- szociális fóbia: nem bírom a sok embert, tömeget

- nem tudom elviselni a kopasz nők látványát, vagy akik annak vannak maszkírozva pl filmekben, sorozatokban,. Ha tudom hogy ilyen jelenet van, nem nézek oda inkább, vagy ha meglátom hirtelen, elkapom a tekintetem, a szívem kellemetlenül ver, végigfut rajtam egy nagyon rossz érzés. Tudom fura, de ez van. És attól is rettegek, hogy kihullik a hajam. Visszatérő rémálmom.

2024. febr. 14. 01:35
 23/25 anonim ***** válasza:

Mikor félek: nagy magasságban, vaksötétben egyedül, időnként a közlekedési balesettől, attól, hogy kések a munkahelyről. Néha a családi veszekedésektől.

Patikában dolgozok és néha az agresszív, buta, mentálisan sérült betegektől is fóbiám lesz, és van, amikor a munkahelyi konfliktusokat is görcsösen kerülöm

2024. máj. 8. 18:15
 24/25 anonim ***** válasza:
Egyes horrorfilmektől: gyerekként Stephen King történeteitől, felnőttként a 2022-es Smile című horrortól (még az előzetest se bírtam végignézni)
2024. máj. 8. 18:28
 25/25 anonim ***** válasza:
A munkahelyem tulajától félek, nem a közvetlen főnökömtől. Időnként bejön hozzánk a nagyvezér, olyankor a sz@r is megfagy a s*ggemben, azóta, amióta egyszer leüvöltötte a fejemet az irodában az az idegbeteg majom
2024. máj. 9. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!