Miért kell minden főnöknek egy nyaller kiskutya?
Figyelt kérdés
Észrevettem, h minden cégnél van legalább 1 ember, aki semmihez sem ért igazából, csak a többieket mószerolja (legtöbb esetben hazugságokkal, vagy túlzásokkal) és izomból nyalizik a főnöknek. Akinek vállalkozása van, annak erre tényleg van igénye? Vagy észre sem veszik, h ezek az emberek dörgölőznek hozzájuk? Tényleg azt hiszik, h ezek az emberek a legjobb munkásaik?2024. febr. 10. 09:46
1/6 anonim válasza:
Nálunk halistennek egyik főnöknek sincs se nyallerja, se igénye erre.
2/6 anonim válasza:
Neha bennem is megfogalmazódott már ez a kérdés, és en sem értem ez miért jó?
A főnök nem tudja, hogy az az ember neki csak nyalizik?
3/6 anonim válasza:
Ök a besugok. Fals informácioval kell táplálni.
4/6 anonim válasza:
Eddig, akárhányszor ilyen emberrel találkoztam munkahelyen, mindig ők voltak azok, akik rendszeresen jelentettek a főnöknek mindenről. És itt most nem csak olyan dolgokra kell gondolni, ami munka miatt fontos, hanem a pletyka, keverés is idetartozik.
5/6 A kérdező kommentje:
Az én főnökömnek van legalább 4 vállalkozása, amiben összesen legalább 100-150 ember dolgozik. És ezek csak azok, amikről tudok is. Lehet van neki több is. Hát le a kalappal, ha neki ezek mellett még pletykákra is van ideje/energiája.
2024. febr. 10. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!