Az én idegeimmel van baj, vagy tényleg idegesítő ez a hang?
https://www.youtube.com/watch?v=Z7fUQB3I70Q
Hasonló a szomszéd 2 darab ilyen kutyájának az ugatása, de a youtubos verzió sokkal nyugodtabb.
Vagy a kutyák gazdája túl nyugodt?
kis méregzsák
Nemtudom mit esznek a csivavákon, túlságosan kicsik, meg hullavékonyak meg agresszivak is
Én attól félnék ha véletlenül rátaposnék egyre, hogy egyből eltörne a lába
Pumink volt, kaptuk is az ívet miatta, bevittük inkább a lakásba. Hasonló volt a pulihoz, csak még idegesebb. :)
Én ilyen 40 kiló feletti kutyapárti vagyok.
Az csak annyit mond fél órában 1x, hogy: vau.
Alapjáraton a kutyáknál az ugatásnak mindig oka van. Ha egész nap nyomja, akkor valószínűleg a vele való foglalkozás teljes hiánya, vagy idegrendszeri probléma, esetleg szeparációs szorongás.
Beszélhetnél a gazdával, mert a közhiedelemmel ellentétben a kutyának nem az a dolga, hogy éjjel-nappal ugasson, de ha ő nem hajlandó kezelni a problémát, ami miatt ez kialakukt a kutyáknál, akkor sajnos nem fog változni. Állatvédőknél talán akkor lenne egy nagyon kevés esélyed, ha a tartási körülmények is borzasztóak, láncon vannak és betegek a kutyák.
Szerintem tök cuki :D
Persze, ha egész nap ezt kéne hallgatni, az idegesítő lenne. De időnként nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!