T.i mit szóltok ahhoz ha valaki nem moosogat csak odaadja a nem túl piszkos csetrest a kiskutyának elnyalja és a helyére teszi?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 23:09
1/20 anonim válasza:
Környezettudatos, kevesebb vizet használ.
2/20 anonim válasza:
és a kutya viszi le a szemetet is?
3/20 A kérdező kommentje:
Nem úgy ertve nem a kutya teszi a helyére. Csak elnyalja
2020. nov. 6. 23:14
5/20 anonim válasza:
Felelőtlennek tartom, valószínűleg nem hallotta még, hogy a bélférgesség emberre is terjedhet, akár így. Az én kutyám is kinyalhatja az edényt, ha olyat ettem, ami nem árt neki, de utána az edényt elmosogatom, ezzel fertőtlenítem is.
7/20 anonim válasza:
Én nem hiszem el hogy ilyen van! 😄
Olyanról hallottam már hogy simán adnak a saját tányérjaikból a kutyának, de azt kétlem hogy utána ne mosogatnák el. Szerintem senkinek nem lenne gusztusa mosatlan, büdös tányérból enni, kifordulna a gyomruk 😃
Imádom a kutyákat, nekem is van, de azért azt tuti nem engedném hogy a tányérjainkból egyen, van neki saját tálkája 🙂
8/20 anonim válasza:
azt gondolnam hogy undorito. pedig szeretem a kutyakat
10/20 anonim válasza:
Oké, akkor ne mondjátok el, pedig a szazalekokbop látni b más sincs vele tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!