Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, hogy népszerűbb...

Mit tegyek, hogy népszerűbb legyek?

Figyelt kérdés
Amióta egy közösségben elmondtam egy alkoholgőzös estén, hogy őszintén szeretem a feleségem, annyira, hogy nekem nincs másik nő, nem is nézegetek más lányokat, úgy látom, hogy nem igazán kedvelnek. Fura, hogy ennyire velejéig romlottak lennénk mi férfiak, hogy ezért a másikat meg kell vetni? Valóban ez ennyire fura dolog?
2024. febr. 9. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet,hogy inkább azért nem kedvelnek utána, mert úgy be voltál rúgva mint a disznó?
2024. febr. 9. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Ez már a kamukérdések estéje?

Legalább lenne valami köze egymáshos a kérdésnek meg a leírásnak.

2024. febr. 9. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
legyél önmagad, ne érdekeljen mit gondolnak rólad...
2024. febr. 9. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A bűn össze hozza az embereket. Ha veled nem lehet bűnözni, szarul kellene érezzék magukat, amiért ők nem így viselkednek. De hát szeretnek így viselkedni. Szóval nem ők változnak, hanem téged raknak ki.
2024. febr. 10. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!