Az osztálytársam miért hív kutyának?
Figyelt kérdés
Gyakran mondja hogy kutyám vagy még ha mondjuk kérdez valamit és válaszolok akkor jó kutya
16/f
2024. febr. 9. 07:04
21/53 anonim 

válasza:

Szagolgasd meg a fenekét, elvégre a kutyák azt szokták...
23/53 anonim 

válasza:

Látatlanban: a kisebbség tagja az osztálytársad, - az ő szójárásuk a "kutya" (emberre)! :DDD
Uff!
24/53 anonim 

válasza:

Mi is kutyázzuk egymást egy munkatársammal, de csak poénból
Egyszer a buszról láttunk az út mellett két kutyát akik dugtak, megszólalt a munkatársam "Azt szeretném csinálni, amit a hátsó kutya" Mire én: "Csináld, nem az én kutyám"
:DDD
26/53 anonim 

válasza:

"Az osztálytársam miért hív kutyának?"
Valószínűleg tudni fogjuk, hiszen mind ott lakunk a fejében...
Nézd levegőnek, akkor majd abbahagyja.
28/53 anonim 

válasza:

Amíg nem láttam hogy fiú vagy, hirtelen megállt az ereimben a vér, hogy itt az egyik volt osztálytársam. Ugyanis kutyának hívtam egy ideig, amíg ki nem békültünk, bár ezt már víz le nem mossa róla, mert egyszer megharapta a karom, aminek a nyoma egy hónapig(!) látszott. Szóval én ezért hívom egy ismerősöm kutyának. Te adtál okot, hogy így hívjanak?
29/53 anonim 

válasza:

mert primkó, nem okos, buta az emberi kapcsolatokhoz, vagy lehet,hogy otthon őt is így hívják, és ezért ezt ő meg akarja bosszulni/megtorolni, csak pont rajtad tudja kiélni, úgyérzi,merthogy te nem támadsz vissza, békekedvelő vagy.
30/53 anonim 

válasza:

Szerelmes beléd, ki akarja provokalni a verekedést hogy hozzád érhessen, meg akar fogdosni téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!