Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Incelnek tartom magam. Miért...

Incelnek tartom magam. Miért érzem mégis úgy, hogy női szemmel egész jó parti vagyok?

Figyelt kérdés

Értem ezt úgy, hogy bizonyos férfiakhoz képest még én is jobb választás lehetek egy nő számára.

Hiába vagyok szűz, hímsoviniszta, szexista és a blackpill mozgalom tagja, és incelnek tartom magam, mégis vannak olyan tulajdonságaim, amikkel sok férfival összevetve szinte "álom" kategória vagyok.

Sokat olvasni itt női történeteket, ahol az illető el van bizonytalanodva a párkapcsolatát illetően. Pl. a férfi sem anyagilag, sem munkában nem tesz semmit a közösbe, igénytelen, idegesítő szokásai vannak, undorítóan viselkedik, agresszív, megcsalja a nőt. Ilyenkor az itt panaszkodó nők gyakran még mindig hisznek a kapcsolat életképességében és magukat okolják a sikertelenségért.

Ehhez képest én a fentiek egyikét sem tenném meg egy nővel (vagy emberrel), akit szetek, továbba ha valaki megtisztelne a figyelmével és szeretetével, akkor azt tudnám viszonozni.

Ha a fent leírt példához hasonlítom magam, ki merem jelenteni, hogy az említett területek mindegyikében objtívan nézve is én vagyok a jobb választás!

Miért van mégis az, hogy soha egyetlen nő még csak rám sem néz és kénytelen vagyok incelként leélni az életem?

2024. febr. 7. 15:36
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#8 Nem hiszem, h egy nőverő nőverőként tekint magára. Ilyent még nem hallottam. Inkább arról van szó, hogy egyszerűen nem bírja kezelni az indulatait vagy a benne lévő feszültséget. És a többségüknek szerintem még a tudatáig sem jut el, hogy amit tettek, az nem szép dolog.
2024. febr. 7. 15:56
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
11. Lényegtelen minek tekintik magukat, de legtöbbször hímsoviniszták mint te, plusz nárcisztikus személyiség jegyeket hordoznak!
2024. febr. 7. 15:58
 13/31 A kérdező kommentje:
#12 És mégis van nőjük. Gyakran több is. 😆
2024. febr. 7. 16:01
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

13. Az is sokat elárul, hogy te röhögsz azon, hogy a bántalmazó emberek áldozatot találnak és elhitetik velük, hogy tökéletesek, aztán egyszer csak előbújik a valódi énjük.

Még hogy jó parti...

2024. febr. 7. 16:05
 15/31 anonim ***** válasza:
29%

'#2 Téged lepontoztalak, mert előre megrendezett videókra hivatkozva tévhiteket terjesztesz és szennyezed a gyakorikerdesek.hu cizellált felhasználóinak elméjét.'

Te hülye vagy?

MINDEN videó, amiben ez áll amit leírtam, az megrendezett? Te egy boomer vagy, aki a szikla alatt él?

https://www.youtube.com/results?search_query=tinder+as+a+hot..

Az ÖSSZES videó, amit itt cisnáltak, az mind megrendezett?

Szerintem ha te jól néznél ki, akkor se lenne sok sikered. Tényleg egy nagyon buta incel vagy. Ezt pontozd le a kis virtuális pontoddal. XD

2024. febr. 7. 16:08
 16/31 A kérdező kommentje:
#15 Bumm, vártam, hogy írj, hogy 2x is lepontozhassalak. Nézd csak a kis pomtszámaidat: 0%. Én nyertem. Én a feminácikkal vagyok!
2024. febr. 7. 16:11
 17/31 anonim ***** válasza:
51%

16. Most femináci vagy, vagy hímsoviniszta??? Mert ez a kettő pont ellentétes egymással és ütik egymást!

Döntsd már el mi vagy B+!

2024. febr. 7. 16:15
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
18. Na látod, ez vagy te! Ezért nem lesz soha nőd!
2024. febr. 7. 16:18
 19/31 A kérdező kommentje:

Nem, ennek semmi köze hozzá.

Ez maximum egy nő megtartásában okozna némi komplikációt, de nem a megszerzésében.

2024. febr. 7. 16:23
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Annyira azért nem lehetnek hülyék a nők, ha téged elkerülnek...
2024. febr. 7. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!