Mai lányoknak hogyhogy ilyen jó nagy mellük van?
Figyelt kérdés
Nem mondom hogy baj:) csak egyszerűen érdekel mert század eleji fotókon egyáltalán nem ilyen méretűek. De amúgy bejön nagyon az a közepes méret. 17/f2024. febr. 7. 09:45
21/35 anonim 

válasza:

A túltápláltság miatt nagyobb.
23/35 anonim 

válasza:

"Nem mert ez olyan oldal hogy bárki regisztrálhat bármilyen nő. Nincs kiválasztás meg ilyenek. Fizetésük attól függ hogy mennyi tokent kapnak amiből persze az oldal leveszi a részét."
tökmindegy, az ilyen rendszerben is extrás tartalmat kell nyújtanod, különben a kutyától nem fogsz tokent kapni.
24/35 anonim 

válasza:

Ez nem igaz van rajta mindenféle nő egyébként. Dagi meg csúnyàk is.
25/35 anonim 

válasza:

#24 csak míg a csúnyáknak mindenféle ultraszexi módon kell magukhoz nyúlniuk hogy érdekesek legyenek, addig egy gigacsöcsös nőnek már azért is zúdul a sok token, hogy levegye a felsőjét
26/35 gabor49 

válasza:

meg nagyon soknak pici tudom mert azokat szeretem 50/f
27/35 anonim 

válasza:

Japánban is az átlagos kosárméret 2 mérettel növekedett 1990 óta. Hivatalos kutatással alátámasztva illetve ezért már utca interjúkban is beszéltek erről.
Feltehetőleg európában a génkezelt csirke miatt (2-3 évtizede a csirkemell majdnem egyharmad akkora volt mint most) köszönhető hogy a lányok mellei is sokkal nagyobbak, vagy ott van például az átlagmagasság is.
Látod hogy milyen magasak a fiatal srácok többsége. 30/F
28/35 A kérdező kommentje:
27. Én is 190 vagyok
2024. febr. 8. 09:43
30/35 anonim 

válasza:

#27 hát én semmi ilyesmit nem tapasztaltam. átlagos magyar magassággal valóságos óriásnak számítasz a japánok között, a lányok közt pedig rengeteg az olyan, akinek az alkata európai szemmel lapos és formátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!