Folyton hazudozó emberrel mit lehet kezdeni?
Nyilván nem sokmindent, de mégis?
Baba születéséig férjemet nem kaptam hazugságon, sőt jobb embert nem is kívánhattam volna magam mellé.
Megszületett a gyerek, kezdődött a nőzés, egy kiszemeltnek engem hordott el mindennek, hogy pasizok stb (volt alkalmam sajnos olvasni)...
Jó, kapott egy esélyt, nyilván bizalom megcsappant.
Nem sokkal később már szinte mindenben hazudni kezdett, hamar kiderült a titkos viszonya is, a szerető azt hiszi alkoholproblémáim vannak.
Elhagytam őt, könyörgött, továbbra is tartott a viszonya. Végül feladta és a csajjal maradt.
Mindig mondom, hogy jöjjön a gyerekhez, vigye a gyereket, egyezzünk meg. Vigye anyukájához, had lássa a gyereket ő is. Határozat még nincsen róla, de a sztenderd 2 hétvége látogatást szeretnénk bevezetni, ámbár nagyon rugalmas vagyok.
Mint kiderült, anyukája úgy tudja, hogy nem engedem hozzá a babát.
Megkêrtem a férjemet, hogy fejezze be végre a hazudozást, mert nem lesz jó vége.
Szereti a gyerket egyébként, szerintem nem így kêpzelte el ezt a családosdi dolgot, de ezt szerintem játszmázás nélkül is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!